Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk-lányok, akik még 20-on...

Fiúk-lányok, akik még 20-on felül is szüzek, miért alakult így?

Figyelt kérdés

Én 20/F és szintén szűz. Ha nagyon akartam volna már szexelhettem volna, de nekem érzelmek nélkül nem menne.

Amikor meg úgy éreztem hogy találtam valakit aki tökéletes partner lenne, mert szeretem, akkor meg pofára lettem ejtve.

Kíváncsi vagyok hogy másnál ez hogy van.

2014. jún. 20. 10:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Esetemben azért alakult így mert nem jó a viszonyom az emberekkel, nem tudok egy közösségbe sem beilleszkedni holott próbálkoztam bőven. Még nem adtam fel de egyre jobban látom hogy az életben nem tudom kivenni abból a részem aminek az emberi társadalomhoz köze van.

Amúgy meg legjobb olyannal elveszíteni a szüzességet aki iránt nincsenek érzelmek. Mert fontos hogy megtapasztalt az aktust és amikor megtalálod akihez érzelmek fűznek már nem leszel amatőr. Meg külömben is úgy kell kijelenteni hogy jó a párod ha már többet tapasztaltál az ágyban.

2014. jún. 20. 12:37
 12/23 anonim ***** válasza:
kicsi a péniszem, kb akkora mint egy általános iskolásnak, 4-5 centi.
2014. jún. 20. 12:53
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Utolsó, azzal én legalábbis nem értek egyet hogy olyannal jó először szexelni akihez nem kötnek érzelmek. Véleményem szerint pont az a varázsa, mondom ezt fiú létemre de így gondolom. Közösen megtapasztalni mindent, ÉN ennek a híve vagyok. :)

2014. jún. 20. 12:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Én is szűz vagyok, barátnőm se volt még. Nálam az egyik és talán fő ok az az, hogy kis f*s falun élek, ahol szinte semmi élet sincs, így bulik és más szórakozási lehetőségek híján nem sok lehetőségem van, ahol ismerkedni tudnék. Néha ugyan megfordulok egy-két koncerten, ha sikerül valakit találnom valakit, aki hajlandó eljönni bulizni, de ez az évi egy-két alkalom édeskevés. Neten próbáltam ismerkedni rengeteget, néhány találkozót sikerült is összehozni, de sajnos mindig pofára esés lett a vége eddig. Szóval én azért vagyok 20 felett szűz, mert nem volt még alkalmam szexelni senkivel. Az a szerencsém, hogy közel van Pest, ahol ugyebár sok nő van és sok lehetőség. A lényeg, hogy ki kell(ene) mozdulni, eljárni szórakozni és előbb-utóbb összejönne valami, egyetlen gond, hogy nincs kivel. Amit nem akarok az az, hogy qrvával veszítsem, mert: 1. szexért nem akarok fizetni, 2. olyan csajjal akarom akihez kötődök. Nagyjából ennyi.

21 F

2014. jún. 20. 16:40
 15/23 anonim ***** válasza:
Kb. ugyanazért, mint a 9-es válaszolónak. Pedig már én is benne vagyok a korban, szerintem sokan meg is lepődnének a szituáción. Viszont sokakkal ellentétben nem szoktam ezen pörögni, és nem szégyellem. Ezért el is szoktam csodálkozni azokon a kérdéseken, hogy ciki-e tizenévesen szűznek lenni. Mások vagyunk.
2014. jún. 20. 17:27
 16/23 PearlDiver ***** válasza:
Úgy vagyok vele nagyjából, mint a Kérdező, csak nálam vallási megfontolások is moderálták a kérdést. 24 évesen vesztettem el, de nem lettem pofára ejtve :-)
2014. jún. 20. 19:57
 17/23 anonim ***** válasza:
Lelkitársra vágyom elsősorban, amit nehéz megtalálni. Illetve mindig viszonzatlan szerelmekre botlok bele... 23L
2014. jún. 21. 00:56
 18/23 anonim ***** válasza:
szakítottam a barátommal mielőtt eljutottunk volna odáig . 20/L
2014. jún. 21. 23:13
 19/23 A kérdező kommentje:
Olyan magányosnak èrzem magam... Èn is egy lelkitársra vágyom aki most itt lenne velem ès együtt aludnánk el. Álmok álmok...
2014. jún. 21. 23:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Én 1 hónappal a 21. szülinapom előtt, tehát még 20 évesen vesztettem el a szüzességemet. Első és egyetlen kapcsolatomban.

Annyi a lényeg, hogy nekem érzelmek nélküli szex, 1 éjszakás kaland, és bármi ilyen ki volt zárva. Nem akartam egy akárkivel elveszteni. Viszont senki nem volt a környezetemben aki eléggé tetszett volna ahhoz, hogy akár randira hívjam vagy bármi ilyen...mondhatni válogatós voltam:)

Aztán lett otthon internetünk, és ott megismertem egy lányt, ő akkor 24 éves volt. 2 és fél hétig ismerkedtünk neten, közben randira is hívtam. Akkor ott az első randi alatt szerelmes lettem, ahogy ő is:)

2 héttel később vesztettem el vele a szüzességem, 1 hónap után megkértem a kezét, az első évfordulónk előtt összeköltöztünk, és 6 hónapra rá feleségül vettem. Azóta is nagyon boldogok vagyunk együtt. Nemrég ünnepeltük a 4. évfordulónkat.:) decemberben pedig 3 éves házasok leszünk.

25/F

2014. jún. 22. 03:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!