Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok ti hogy képzeltétek az...

Lányok ti hogy képzeltétek az esőt? Mindenkinek úgy alakult ahogyan azt eltervezte?

Figyelt kérdés

Tnap megtörtént velem is az első..úgy terveztem hogy majd valaki olyannal fogom elveszteni akit szeretek meg minden.. de nem igy alakult, eléggé bánom is és sajnálom hogy ilyen hülye voltam. Sok dolog van az életembe amit megbántam de ezt leginkább .. nektek hogy történt az első ? azzal volt akit szeretettek vagy egy olyan pasival aki nem akar kötöttségeket ?

18,5/L

2013. jún. 30. 11:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Eső után köpönyeg. Miért nem azelőtt tetted fel a kérdést?
2013. jún. 30. 11:22
 2/19 anonim ***** válasza:
nem kell túlspilázni.. az első mindig sz.r......
2013. jún. 30. 11:22
 3/19 A kérdező kommentje:
nem terveztem hogy megfog történni ..
2013. jún. 30. 11:28
 4/19 anonim ***** válasza:
igen, szerettem azt, akivel elvesztettem, de semmit se ért, mert ő meg sztem nem, vagy nagyon érdekesen mutatta ki.. mindig csesztetett, meg amikor egyik nap mondtam, h akkor most szeretném.. mondta h ok.. aztán időközben meggondoltam magam, h nem akarom hirtelen elhatározásból elveszteni.. bár ez is igy hülyeség visszanézve, mert semmit se számit, na de jól van.. és mondta h hát akkor döntsem már el, mert ő most itt van álló farokkal.. hmm.. hat rosszulesett:(
2013. jún. 30. 11:30
 5/19 anonim válasza:
Hiába volt olyannal, akit azt hittem, hogy szeretek, mégis később úgymond megbántam... igazából igazán kár ezen bánkódni. Én valahogy úgy vagyok vele, hogy nem csinálnám meg újra a mostani agyammal, de nem is bánom, mert ezek miatt a dolgok miatt is vagyok olyan, amilyen.
2013. jún. 30. 11:30
 6/19 anonim ***** válasza:

Gondolom beb*sztál és megke*éltek: D

Egyébként én anno nem képzelgettem el az elsőt, mert minek : D

Jah, meg a barátommal történt az első, 17 évesen. : D És jó volt.

2013. jún. 30. 11:32
 7/19 A kérdező kommentje:

Nem voltam részeg , nagyon ritkán iszok .. :D

Előző 2 köszönöm a válaszotokat :)

Egy ideig bánni fogom ez tény , de hátha az idő múlásával majd jobb lesz..vagy nem :D :)

2013. jún. 30. 11:43
 8/19 anonim ***** válasza:
áhhh, fölösleges bánni, csak csekkold le h terhes vagy-e, ha nem, akkor indulhat a nyááááááááááááááááár:D
2013. jún. 30. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
hehe :D
2013. jún. 30. 11:46
 10/19 A kérdező kommentje:

Védekeztünk szóval remélem h nem lesz gond :D

terhességgel inkább nem szeretnék viccelődni :DD

Köszi a válaszokat ;)

2013. jún. 30. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!