Lányok ti hogy képzeltétek az esőt? Mindenkinek úgy alakult ahogyan azt eltervezte?
Tnap megtörtént velem is az első..úgy terveztem hogy majd valaki olyannal fogom elveszteni akit szeretek meg minden.. de nem igy alakult, eléggé bánom is és sajnálom hogy ilyen hülye voltam. Sok dolog van az életembe amit megbántam de ezt leginkább .. nektek hogy történt az első ? azzal volt akit szeretettek vagy egy olyan pasival aki nem akar kötöttségeket ?
18,5/L
20L , köszönöm a válaszodat. Hát igen az az élmény sokkal jobb lett volna :) , de remélem megtalálom, majd az igazit, és vele átélhetem ezt ha már nem is a szüzesség elvesztését de a többi élményt igen :)
( huh ez kicsit nyálasra sikeredet, de ez most ilyen :) )
Utolsó kérdező 14:15
Nem érezted akkor mikor megtörtént hogy hiba volt ? Nekem idősebb volt a srác, neked is ?
Én se terveztem, de sajna megtörtént. Ott és abban a pillanatban szerettem volna hogy megtörténjen , és meg is történt , de utólag még nem álltam készen egy ilyen döntésre .Te hány éves vagy ?
Lányok ti hogy képzeltétek az esőt?
Esernyővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!