Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit csinaljak meg sose csinaltam?

Mit csinaljak meg sose csinaltam?

Figyelt kérdés
lanyok voltatok hasonlo helyzetbe mar? en egy 15 eves lany vagyok. es holnap vesztem el a szuzesegemet es en meg sose nyultam magamhoz es nem olyan a puncim mint a tobbi lanynak vagyis latszik a csikloja nekem nagyon sima es felek hogy nagon szuk vagyok mert meg sose nyultam magamhoz es szuz vagyok. mit csinaljak vagy mit javasoltok? vagy most telleg nagyon szuk vagyok es ciki ha nem latszik a csiklom? aszt valahogy ki lehet csalogatni vagyis a csiklot?
2014. jún. 18. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ilyenekkel ver a jóisten minket??? Miért?
2014. jún. 18. 12:08
 2/8 maci2000 válasza:
figyelj édesem lehet hogy fiúdnak sem olyan nagy mint hiszed és semmit nem fogsz érezni ,de az is lehet hogy nem ebben az esetben legelőször fog fájni aztán majd belejösz
2014. jún. 18. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen DragoBall-os kártyákat gyűjtottem és cserélgettem. Talán ha nem lennél a lakótelep r*banca és nem az lenne 15 évesen a legnagyobb bajod, hogy hogy tedd szét a lábad egy szűzp*csnek, akkor lehet könnyebben telnének a hétköznapjaid...
2014. jún. 18. 12:12
 4/8 anonim ***** válasza:

a kerdesedbol az latszik, hogy meg nem keszultel fel a szexre rendesen es nem vagy eleg erett hozza.

en amondo vagyok, hogy meg ne fekudj le senkivel, barmennyire is szerelmes vagy, vagy barmennyire is erolteti a srac.

varj meg egy kicsit, nem kestel le semmirol. az ilyen dolgoknak meg jarj jobban utana es kiderul, hogy 1. nem kell raparazni 2. ha jobban felkeszulsz, nem erhet meglepetes :)

2014. jún. 18. 12:15
 5/8 anonim ***** válasza:

Olyan értetlenül fogalmaztál ._.

De nem kell izgulni. Fájni fog, de jó érzés lesz :) Ilyenek miatt nem kell izgulni :))

2014. jún. 18. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el olyannak a puncid, amilyen, hiszen úgysem tudsz vele semmit csinálni!
2014. jún. 18. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Most felejtsd el, hogy holnap mindenképp megteszed, majd ha tényleg rávisz az érzelem a szerelem és nem csak kíváncsiságból van, de ezt a fiúknak is mindig tanácsoljuk:::::

"Nagyon fontos, hogy a bnőd is akarja, mert különben dobhatod ki az egészet, esetlegesen utána sírás is következhet a részéről.

De ha már nem csak engedi a barátnőd és nem a kíváncsiság hajtja hanem a szerelem akkor érdemes megpróbálni.

Fontos, hogy lehetőleg legyen egy kellemes előjáték miben olyan szinten kényezteted, hogy attól kellőképpen benedvesedik. Fontos, hogy első alkalomkor ne várj vissza kölcsönös kényeztetést, mert itt az a fontos, hogy a lányban ne maradjanak maradandó rossz emlékek. Utána ha boldog akkor szépen ő is rá fog érezni a visszaadás vágyára.

Lény nagyon óvatos, gyengéd, simogasd sokáig puszilgasd a nyaka körül is...

Lényeg, hogy figyelj minden mozzanatra és csak élvezzétek."

2014. jún. 18. 16:15
 8/8 anonim válasza:
Milyen volt?:)
2014. jún. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!