Vannak még szűz fiúk/férfiak? Mondjuk 18 év fölött. Csak kíváncsi vagyok. Mielött azt hisztitek, hogy sorstársakat keresek, közlöm: lány vagyok.
"leginkabb szeretnek egy szuz fiuval megismerkedni, de lenyegtelen mert senki nem ertene meg miert. :D"
Ajjaj, ha eddig nem indult meg a privát özön na ez a mondat most akvitálta :D itt minden ujjadra találsz 10 szűz pasit:d
Jómagam bzi vagyok, ezért lányokhoz nem fordulok ilyen ügyekben.:D
Srácokkal már többször is lett volna lehetőségem, de ...mélyreható kapcsolatot csak azzal az eggyel akarok létesíteni, ...aki tökéletes. Hozzá még nem volt szerencsém. Ezért vagyok még szűz (talán a sírig:D). (23)
Örülök, hogy szívesen ismerkednél szűz férfival, szerintem biztos megbecsül majd egy, aki normális. :)
Én azért vagyok ebbe a helyzetbe, mert egyrészt nem megyek oda random idegenekhez, nekem nem jön be az ilyesfajta leszólítás. A másik nincsenek nagyon ismerőseim sajnos nem voltam régebben szociális nem gyűjtöttem a barátokat, most azon vagyok, hogy több emberrel ismerkedjek és barátságokat alakítsak ki. A harmadik családi problémák, kissé lelki beteg voltam, de ebbe most nem mennék bele. És hát nem tetszik mindenki. Én úgy vagyok már vele, ha eddig nem jött össze, már nem fogom úgymond kiélni magam, hanem keresem tovább azt a lányt, aki nekem nagyon tetszik kinézetre és személyiségre, és inkább komolyabb kapcsolatot alakítok ki. Amúgy nincs bennem nőgyűlölet, tudom hogy nagyon sokat én hibáztam és azon vagyok, hogy még jobban formába hozzam magam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!