Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vannak még szűz fiúk/férfiak?...

Vannak még szűz fiúk/férfiak? Mondjuk 18 év fölött. Csak kíváncsi vagyok. Mielött azt hisztitek, hogy sorstársakat keresek, közlöm: lány vagyok.

Figyelt kérdés
Halál komoly a kérdés, aki poénkodni akar az inkább nyissa meg magának a Word-ot és humorizáljon magának. :)

2014. jún. 17. 21:02
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Azért így kérdeztem, hogy "nem akarjátok" mert ha utána olvasol kicsit, sok fiú/férfi írja le, hogy zsigereiből gyűlöli a nőket... nem meleg, vonzódik hozzánk csak egyszerűen úgy érzik, hogy egyik csaj se méltó hozzájuk. :)

Egyébként gondolom hogy a férfiaknak nehezebb lehet. :/

2014. jún. 17. 21:10
 12/30 anonim ***** válasza:

Én pl tudok uralkodni a kangörcsömön nem mint a legtöbbek.

Ismerkedni se nagyon tudok,igaz kíváncsi lennék mien ,de tudok uralkodni ezen.

2014. jún. 17. 21:11
 13/30 anonim ***** válasza:
Ismerkedsz?
2014. jún. 17. 21:11
 14/30 A kérdező kommentje:

Miért nem tudsz ismerkedni?

Neked is biztos megy! Csak kell a bátorítás! :)

2014. jún. 17. 21:13
 15/30 anonim ***** válasza:
Hogy vannak-e?! Látszik még új vagy az oldalon:)
2014. jún. 17. 21:18
 16/30 anonim ***** válasza:

Elég bátor vagyok hozzá többször is próbáltam ismerkedni.

És ennek ellenére miért nem tudok, mert én nem a szexre hajtok, ráadásul nem egy olyan környéken élek ami normálisnak mondható,nincs olyan mint én.Ja mennyek el bulizni,nem az én stílusom meg amik ma mennek.De ezzel nem csak én vagyok így.

2014. jún. 17. 21:20
 17/30 A kérdező kommentje:

Igen az vagyok. :D

leginkabb szeretnek egy szuz fiuval megismerkedni, de lenyegtelen mert senki nem ertene meg miert. :D

2014. jún. 17. 21:21
 18/30 anonim ***** válasza:
Én nagyon kíváncsi vagyok miért szeretnél megismerkedni egy szűzzel? Hány éves vagy?
2014. jún. 17. 21:26
 19/30 anonim ***** válasza:
És miért?
 20/30 anonim ***** válasza:
Annyi ideig voltam reménytelenül szerelmes egy lányba, hogy szépen elszálltak az évek, és itt vagyok, aggszűzként:D de legalább már kiszerettem belőle (WIN):DD
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!