Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen tanácsaitok vannak egy...

Milyen tanácsaitok vannak egy 35 éves szűz férfinak, aki prostinál tervezi elveszíteni?

Figyelt kérdés
Végigolvastam a hasonló kérdésekre írt válaszokat, de maradt még egy-két kérdésem. Milyen lányt válasszak? Fiatalabbat, aki előtt magabiztosabb lennék? Vagy idősebbet, aki tapasztaltabb? Tudom, nincs 100%os módszer, de mit tegyek, hogy normálisan felálljon, amikor először vagyok nővel? Attól parázok, ha előtte már napokig nem masztizok, akkor meg korán megyek el. És honnan kellene csajt választani? A rosszlanyok-ról hívtam párat, ezek kb. 7000-et kérnek egy óráért. Nem akarok elkapni semmit, úgyhogy nem bánnám, ha magasabb kategóriás lenne, aki nem kefél minden aljanéppel, aki 7000-et összekuporgat. Adnék akár 20 ezret is egy órára, ha olyan lenne, aki inkább csak igényesebbeket fogad. Tipp?
2014. jún. 17. 16:30
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
#10 El kell hogy keserítselek. A kérdés és az életkor komoly. És nem vagyok meleg.
2014. jún. 17. 17:23
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez a realitás max számodra elkeserítő, számomra nem.

Jó életem van köszönöm a törődést.

2014. jún. 17. 17:43
 13/21 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell beszarni, hogy nem volt még eddig nőd. Brutál gátlásos vagy, ennyi. Menj el prostihoz, nincsen benne semmi. Senki nem tudja meg. Aki itt ilyet ír az egy sötét tudatlan fogyatékos. 10 körül már szerintem fullosat kapsz. Rendelj netről kamagrát(potencia növelő), aztán tuti nem leszel stresszes, és nem is fogsz hamar elmenni, plusz állni fog mint a győzelmi zászló. Miután levarrtad párszor a prostit, és van tapasztalatod, keress magadnak egy normális nőt. Hajrá! :)
2014. jún. 17. 18:37
 14/21 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj prostihoz. Maradj szűz ha már eddig sikerült
2014. jún. 17. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

"Menj el prostihoz, nincsen benne semmi." 5D CB

Wahwahwah..... #13-as, hát téged most csak körberöhögni tudlak... és még én lennék a fogyatékos!! Hah...

Abba picit is belegondoltál, hogy nem véletlenül mindegyik társadalomban a könnyűvérű nők vagy erkölcsileg kirekesztettek, vagy törvényen kívülállók.... van ahhol meg inkvizíció jár ilyenért (hogy fajtalankodásból "keresi a kenyerét").

Itt magyarországon megússzák annyival, hogy leköpik őket, esetleg a stricik nyírják ki őket..... Izraelben pl. vagy kínában meg már a fogalom nem létezne (max. csak mint idegennyelvű káromkodás), mert amint előkerülne egy közülük, vinnék a bitófára.

Namármost - hogy miért is említem ezeket : Aki alsóbbrendű fattyú fajjal keveredik és hancúrozik, az akármennyire is előtte tőzsgyökeres árjának tartotta magát, az önkéntesen zuhant le az Ő szintjükre.

Käpische?

Magyarán 35 évesen ez már a szánalom egy mélyszintje. Ilyen korban régesrég máso(ko)n kéne gondolkodni, nem azon, hogy hány tizesért mennyen K..zgatni.

És igen, habár elvi valószínűsége nem nagy, simán kiderülhet a dolog rokonok, ismerősők, munkahelyi kollégák, vagy akár a főnök előtt.

És azt gondolom eléggé csak ciki lenne, ha egy 1 órás fizetett etye-petye miatt kellene új munkahelyet keresned, nemde? - kedves kérdező.

2014. jún. 17. 20:11
 16/21 A kérdező kommentje:

#15 köszönöm a hosszú válaszodat és értem, amit mondasz. A lebukástól nem félek, szervezés kérdése az egész.

De akkor szerinted mit csináljak?

2014. jún. 17. 20:20
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát, sajnos azt még nem tudom átérezni, hogy milyen 35 évesen szűznek lenni.... bár, amilyen nagy pofont kaptam egyszer egy boszorkánytól - mármint átvitt értelemben -, én is már kb. úgy tervezem, hogy nálam is ez lesz.... de ha nem is akarnám, szerintem így-is-úgy-is rákényszerülnék, mert nem jövök be énse valami jól a lányoknak.

Persze vannak elég rendesek, én már örülök, ha valaki egyáltalán emberségből szóba áll velem.

Velem - ill. ebben szerintem másokban - az a gond (és még a családomban is ez van), hogy azt nem bírják elfogadni hogy én pozitív és bizony negatív értelmekben is más vagyok, és kellemetlen velemszületett tulajdonságok vannak, és emiatt inkább engem csesztetnek, hogy milyen hülye/szemét/gonosz stb. ember vagyok. Meg piszkálnak, mert tudják, hogy engem lehet, mások (pl. a szüleim néha a testvéreim hibái miatt, amit viszont az ő szemükbe nem mernek mondani, ezért rámkenik) helyett is..... Még a munkahelyemen is megcsinálták, hogy próbáltak a lelkiismeretemre hagyni, miközben én voltam az egyedüli, aki anno képes volt hajnali négykor elindulni az autópályán a kamionforgalommal szemben (akkor ott tényleg volt pár pillanat, amikor azt hittem, ott kenődök fel az egyik autóra), hogy reggel 7-re beérjek a szombati műszakra, mert busz az nem volt, .........

Ah, inkább most hagyjuk ezt az egészet.

Nem tudom, nálad ez hogy volt így, miket éltél meg fiatalon... Erről az egészről csak annyi, hogyha az embert az isten júzernek teremtette, akkor azt csak tűrni tudja, és max. utálja azt az istent, aki ilyennek formálta.

Nade, most gondolom neked a megrekedt szexuális vágy a problémád, nem?

Sajna úgy igazán erre sem mondhatom, hogy tapasztalat, mert mint mondtam, még - gondolom - én nem tartok ott, legalábbis ilyen problémáim nincsenek.

Viszont ha egy tippet adhatok : Ha valóban megvan az a pénz, amit azokra a "nőkre" költöttél volna, szerintem fogd azt a lóvét, keress a környéken egy disco-t - olyan IGAZI, valódi stílusba vágó DISCO-t, ha még találni ilyet, ne olyat, ahhol egy hónapig minden kedden és csütörtökön ugyanaz a 10 agyonremixelt dubstep és techno meg, hanem ahol a zene is >disco< -, és próbáld meg kitáncolni magadból a feszültséget.

Sz@rd le, hogy mit gondolnak rólad és a táncodról ott, vagy hogy ki néz meg.... a zenére mozogj, úgy ahogy belülről jön, ha kell, őrülten, ahogy csak szusszal bírod.... ami ilyenkor belülről jön.

Dübörgő, de jóféle zenére ez eszméletlen jó feszültségoldó.

Persze lehet, hogy most ez nem jönne be neked, de szerintem egy próbát megér.... és amúgy meg még mindig sokkal olcsóbb, mint azok a kéjhölgyek ott.

Nekem bejött, pedig sajnos alig pár alkalmam volt eddig ilyenre =( Mert egész évben feleslegesen kellett tanulja a hülyeségeket is, aztán mégis kibuktam.

Szóval a tánc az egyik, amivel levezetheted. Vagy egy jó hobbi.

De még az is lehet, hogy mélyen ott bent egy kis szeretethiányban is szenvedsz. Mert hát, állítólag az ember többek között arra lett teremtve, hogy legyen kit szeressen. Vagy tévedek?

Mert akkor..... hát nem tudom..... férfiként gondolom a háziállat nem boldogítana..... csonkacsaládot "alapítani".... meg hát gondolom az se játszana. (bár én már 1× 2× gondoltam rá, de amúgy is val.szeg. körülményes lenne a dolog)

Na, hát úgy ötlet szintjén... bocs, most csak ennyi, majd ha valami az eszembe jut, akkor írok - talán inkább privátban -, de addig is, a bordély az kb. csak olyan megoldás, mint az alkoholizmushoz fordulni.... és amúgy, előbbi ugyanúgy függőségbe is átmehet, mint az utóbbi, ez is legyen a szemed előtt.

És azért még írd meg majd konkrétan, hogy most valóban a tisztán testi vágyakkal nem tudsz mit kezdeni, vagy egyszerűen a szüzesség címere zavar téged.

2014. jún. 17. 21:04
 18/21 anonim ***** válasza:

"lelkiismeretemre hagyni" ----> HATNI

bocs, csak elragadott a hév, ilyenkor tele vagyok helyesírási hibákkal

2014. jún. 17. 21:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Amúgy meg emlékszem, hogy valami régi BudSpencel-es filmben egy nő valamelyik jelenetben mondott valamit a szex és a tánc kapcsolatáról.... úgy csak homályosan emlékszem..... valami hogy ez az egyetlen nyilvánosan csinálható...... ah isten tudja mit mondott már, de úgy összegezve most csak gondoltam, ez pont ide vág.

Amúgy meg még csak mellékesként, én disco-ra mindig step-táncot próbáltam "rákeverni", meg néhány koeográfiai elemet kicsenek a néptáncokból meg a latin táncokból.... az ám jól tud mutatni, és jól elszórakoztat, meg meg is dolgoztat rendesen a 180 BPS fölötti zenéknél. ;) XD

De a lényeg, hogy ami épp belülről jön ;)

2014. jún. 17. 21:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem Te nem ebben a világban élsz. Mindenhol vannak örömlányok, ott is, ahol tiltva van. Persze lehet itt végleteket említeni, akkor nézd meg Amsterdam-ot, virágzik a prostitúció. Ennyi. Van lebukás veszély, igen. Legalább annyi, mint, hogy holnap felrobban a nap. Egy eleve önbizalom hiányos embernek szerintem ez a legjobb megoldás. Nem lesz kidobva ha béna, ha nem. Kegyetlen világban élünk, nem biztos, hogy élete első partnere 35 évesen a bénázást várja tőle. Szűz férfi pedig nem lepedőakrobata, ez biztos. Természetesen lehet itt jönni ha nyílt és őszinte vagy, akkor majd a nő megérti és happy end szöveggel, viszont ez elég naiv hozzáállás lenne.A negatív élmény lehet rossz kezdet. Szerintem a kérdező is hasonlóan gondolkodhat, mert eleve ilyen irányban indult ez a topic. Egyszerűen próbálom támogatni az álláspontját, mert úgy gondolom jó irányba nyit. Továbbra is tartom magamat a 13-as pontban leírtakhoz. Nincs benne semmi, rengetegen veszik igénybe az ilyen szolgáltatásokat. Az erkölcsi és elvi kérdésbe nem mennék nagyon bele, kívánom élete legnagyobb gondja legyen, hogy 10 ezerért szerzett magának 35 évesen egy kis testi örömöt. Soha nagyobb bajt! :)

2014. jún. 17. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!