Van itt olyan aki nagyon fiatalon vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesen és miért?2014. jún. 16. 09:54
21/50 anonim válasza:
de foglalkoznak vele...de amig nem tudnak rola nem faj nekik...amugyse lenne sztem nagy baj..max kapnek egy kis lebaszast meg 1-2 pofont meg egy kis buntit..tul elem nem?!...amugymeg anya is 15evesen vesztette el..na de m1 szerintem semmi kozod hozza.. ha megeroszakolnanak az meg az en bajjom lenne nem?!..
22/50 anonim válasza:
te csak ne tervezgesd az en jovomet.
23/50 anonim válasza:
Helyedben elmondanám nekik miellőtt máshogy tudják meg. Bár a te döntésed. Ha így szereted őket meglepni.
24/50 anonim válasza:
na mit csesztem el azzal hogy 13evesen vesztettem el a szuzessegem..MIT?? na mond mit?:DD agyon nem vagyok ma ratok kivancsi AZT CSINALOK AMIT AKAROK...most en se szolok bele hogy te mikor mesz el szarni..stb..-.-
25/50 anonim válasza:
majd idovel megtudjak...aztan?? MAGANUUUUGY
26/50 anonim válasza:
rohadtul nem en vagyok az eggyetlen-.-
27/50 anonim válasza:
De egyetlen aki írásban kijelentette:) Legalább okos lennél és nem ribi útra tévednél.
28/50 anonim válasza:
Álljatok már le!!
Legalább privátban folytatnátok... Nem zavar, hogy esetleg a kérdező várja a válaszokat ti meg itt vitáztok???
29/50 anonim válasza:
egyetlen ki irasban?:DD akkor te nem nezegecc valaszokatXd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!