Van itt olyan aki nagyon fiatalon vesztette el a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ha igen hány évesen és miért?2014. jún. 16. 09:54
11/50 anonim válasza:
Amúgy meg, hogy megértsd a TÁJÉKOZTATÁS nem fenyegetés.
12/50 anonim válasza:
aztan hova szarjak?? szerinted en vagyok az egyetlen?? hany eves vagy? fiu avgy lany? sztem valami pali vagy-.- ilyen 30koruli AKI MASOKNAK CSAK A ROSSZAT AKARJA...-.- milyenek az emberek-.- istenem..lelehet szallni rollam...MONDOM SJAT ELET SAJAT DONETESEK. NEM TETSZIK VALAMI VAN MEG SOK KOZZOSSEGI OLDAL EL LEHET INNEN TAKARODNI.
csok:*
13/50 anonim válasza:
Jó ezt mondd anyukádnak és apukádnak akik örülni fognak.
14/50 anonim válasza:
de egem ne tajekoztass mert senki sem kerdezett-.-
15/50 anonim válasza:
foglakozz ma a sajat dolgoddal ember-.-
16/50 anonim válasza:
Igaza van. A saját dolga szerintem ne szólj bele mások életébe. Csak egy jó tanács.
17/50 anonim válasza:
te most kinek dumálsz? az 1.nek vagy aki időpontot is irt??
18/50 anonim válasza:
Ha megerőszakolnak se kell veled foglalkozni igaz? Sőt a szüleid se neveljenek fel, mert te nagy lány vagy. Mit gondolsz a szüleid mit szólnak? Nem foglalkoznak vele, mert a saját életed? Mit gondolsz miért van törvény?
19/50 anonim válasza:
Kislány! Előbb tanulj meg helyesen gépelni/írni, aztán vakkants ide ilyeneket. És büszke lehetsz magadra. Azt mondja, aki korán kezdi, korán is fejezi be. Látom, ahogy 30 évesen száz pasival mögötted kiégetten gondolkozol, hogy mit csesztél el...
20/50 anonim válasza:
Az első blöfföl, de te nem.
Nem fogok vitatkozni. Viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!