Ferde pénisz zavarja-e a lányokat?
Figyelt kérdés
2010. jan. 2. 14:46
11/19 anonim válasza:
"Sajnos ha nem derékszögben áll, akkor bele kell faragni a pinába, tudod mint a karácsonyfát."
Évente egyszer röhögök egyedül, társaságmentesen. De most nagyonnagyon sikerült. Imádom az ennyire elvont humort, nagyon beteg lehetsz ember! :)
12/19 anonim válasza:
Igen, az enyém is zavarta őket, úgyhogy két hétig egy 25 kilós súlyt rákötve járkáltam, hogy kiegyenesedjen.
13/19 A kérdező kommentje:
Neked nincs is.
2010. jan. 8. 21:56
14/19 anonim válasza:
Miért zavarná? Úgy tűnik inkább téged zavar. Szerintem szorítsd be egy satuba két deszka közé, hátha kiegyenesedik XD
15/19 A kérdező kommentje:
Elég régi szöveged van öcsi
2010. jan. 9. 11:23
16/19 anonim válasza:
Análisan direkt jó ha görbe , ferde, követi a bél vonalát:)hhehehe
17/19 anonim válasza:
Ö a ferde pénisz attól függ, hogy merre fog állni, amelyik oldalra helyezed!!ne használj boxert se fecskét meg semmit és akkor nem lesz görbe:D üdv:Fityma napiszar for evör^^
18/19 anonim válasza:
én olyat hallottam hogyha egy pénisz ferde, azzal könnyebben el lehet találni a lányok G pontját-> jobban élvezi a sexet. hogy ebből mi igaz és mi nem, azt nem tudom, de nem hinném hogy zavarja a lányokat , mint ahogy azt az eddigi (értelmes) válaszokban is olvashattunk
19/19 anonim válasza:
Szia!
Minden férfinak görbe a pénisze. Ezt nem a maszturbálás, hanem pl: a barlangostestek ferde fejlődése okozza. Olyan nincs, hogy nyílegyenes! Itt ne óriási méretekre gondolj, hanem pár fok eltérésre. Ha a görbület meghaladja a 20-30 fok eltérést akkor egy kisebb műtéttel korrigálni kell rajta. Ha egy lánnyal szexuális érintkezésre kerül sor, hidd el nem fogja zavarni. Szerelem, tesztoszteron, de ez már egy másik téma. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!