Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van olyan egy lánynak, hogy...

Van olyan egy lánynak, hogy második első?

Figyelt kérdés

Van olyan lelkiekben egy lánynak, hogy második első? Barátnőmmel már nagyon szerettük volna megtenni(mind a kettőnknek ez lesz az első) és nagyon megterveztük: gyertyafény, sötét, zene, hangulat, csupa romantika meg minden. Ehelyett szilveszter után, kb délben elmentek innen a barátok, nagyon akartuk már. Meg is tettük. De nem úgy ahogy elképzeltük. Simán, mindenféle romantika nélkül egymásnakugrottunk, és kb. "lerendeztük". Tudom nagy hülyeség volt, meg is bántuk. Nem fájt neki, meg semmi, meg volt orgazmusunk mindkettőnknek, de sajnos csak testi orgazmus volt és nem lelki. Egyáltalán nem így képzeltük el, semmi extra nem volt benne.

Hogyha legközelebb megtesszük úgy ahogy terveztük, hogy romantika, szenvedély és lelki szerelem akkor lehet, hogy az fog megmaradni bennünk és nem az első? Lehetséges, hogy az lesz a "második ELSŐ", és emlékezetes és nagyon jó? Remélem érthetően megfogalmaztam a sztorit meg a kérdés is egyértelmű.

Köszi

2010. jan. 1. 23:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem se tulajdonits nagy jelentőséget a matematikai fogalmaknak, emlékezz csak arra, amelyik igazán jó volt,legyen az akárhanyadik. Én is igy vagyok vele, holott én is fölfoghatnám, hogy mennyire elpazaroltam. A második pasi volt az 'első' ilyen értelemben, és vele volt először jó.
2010. jan. 2. 01:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2010. jan. 2. 11:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Rövid az élet, hosszú a sír, dugjon mindenki amennyit bír!!!-ezt ne feledd!
2010. jan. 10. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!