Lányok, nektek mennyi idő telt el az első, illetve a második szexuális együttlét között? Nem volt még érzékeny ott lent?
Nekem kb 10 perc telt el a kettő között de sztem annyi se:D nagyon kívántam a párom, nem volt nagyon érzékeny de ezt a lánynak kell tudni hogy mikor akarja újból mert azért eléggé tud fájni az első főleg ha akkor szakad át a szűzhártya (ha nem sikerült elötte ujjal v mással) nekem nagyon fájt de mégis akartam egy újabb menetet:) nem volt érzékenyebb ott lent csak az volt a lényeg hogy én irányithassak:)
17/L
Hu, csajok! :) Ti nem teketóriáztok! :D
Utána már gyakran együtt voltatok?
Mi most voltunk együtt először, de nagyon fájt, hiába lazultam el meg bármi, és ezért nem akarom, hogy a második is olyan legyen.
Ja, ment a plusz! :*
Hu, köszi! Maga az aktus alatt nem véreztem, de utána igen!! Jött belőlem a vér, még utána 1-2 nappal is nagyon halványan 1-2 csepp...
Akkor te szerencsés voltál. :)
nem előtte szakadt át újjal... mondjuk meg se éreztem...
És úgyis fájt az első ha mélyre dugta meg a második is eléggé ami utánna volt a harmadik meg csak egy picit
Köszi!!! Akkor kicsit megnyugodtam. :)
Bennetek nem volt az az érzés, hogy megbántátok a dolgot? Vagyis nem tudom értelmesebben leírni, de bár imádom a barátomat és régóta együtt vagyunk, soha nem erőltette a dolgot, de kívántuk már egymást, mégis úgy éreztem 1-1 pillanatra, hogy lehet nem kellett volna, mert akkor még szűz lehetnék... vagyis sajnálom kissé a szüzességem :S De lehet én vagyok a hülye, na mindegy. A fontos, hogy imádjuk egymást.(L)
Szia!
Nekem asszem 5 perc telt el! :D
Nagyon jó volt, mert nem bár véreztem, de egyáltalán nem fájt! :) És még az éjjel összesen 3x csináltuk! :P :D
Ezt úgy hallottam tapasztaltabb csajoktól, hogy kb 80%-ban a pasin múlik, hogy mennyire gyengéd veled.
Én nagyon paráztam, de nem volt értelme, és bármikor odaadnám neki a szűzességem ezek után, ha még lenne! :D
Azóta is együtt vagyunk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!