Létezik olyan, hogy szerelem második (nem első! ) látásra? Törtent már veletek hasonló? Itt most nem tiniszerelemre gondolok.
Igen, velem történt ilyen... csak nekem mondjuk 3. látásra lett az, hogy tudtam-szerelmes vagyok! Első látásra egyáltalán nem tetszett a férfi, másodszorra nagyon jót beszélgettünk, fantasztikusan éreztem magam, 3. alkalommal már alig vártam, hogy találkozzunk, a nap végére tudtam, hogy nekem KELL! Most probálom valahogy a tudtára hozni, hogy mi is van :-)
22L
Második látásra? Megláttad, elfordítottad a fejed, visszafordultál és beleszerettél? Mert az elsőt szószerint kell értelmezni, így másodikat is, hacsak nem fejted ki mire gondolsz.
Ha arra hogy nem azonnal: Igen, nincs statisztikám róla, de valószínűleg az esetek többségében így történik.
Évekig éltünk egymás szomszédságában úgy, hogy nem is foglalkoztam vele! S egyszer csak, nem tudnám megmondani, hogy mikor+mi történt pontosan ő járt a fejembe!
Ez 3 éve történt, s most 6 hónapos kismama vagyok!:)
Üdv! Miért ne lenne? Sőt, az első látásra szerelem nem is igazi szerelem, inkább csak fellángolás. Abból sok nem lesz. Hányszor tapasztalja ezt az ember, míg megtalálja az igazit?!
Amikor én megismertem a jelenlegi barátnőm, először is csúnyán megnézett, mintha valami nagyon nagy disznóságot csináltam volna. És én is csak úgy néztem rá, mint "egy csaj a sok közül". Aztán később, ahogy leállítunk beszélni, minden másra fordult. Innen is tudom, hogy nem csak külsőleg vonzódok iránta, hanem az egész személyisége érdekel. Ez fontos!
Szóval első látásra szinte utálat lett, és azután csak szerelem. És ez nem most történt, de még mindig együtt vagyunk.
Nekem volt!
Balatonon voltam és éjszaka horgásztam ki jött egy lány az öcsével a lány ekkor 13éves volt az öccse meg 10 és a lány nagyon meg tetszett az öccse meg horgászott de nem ment neki valami jól ezért oda mentem hozzájuk és köszöntem a lánynak és félre hívtam és beszélgetni kezdtünk miután segítettem az öccsének és már két éve nagyon jóban vagyunk és sokszor találkozunk most idén nyáron megint találkoztunk Balatonon az én öcsém az ő öccsével volt el foglalva és meg a lánnyal a lánnyal reggel olyan 8:10 fele találkoztunk és este olyan 20:30kor váltunk el egymástól és én 14napon keresztül mindig meg hívtam egy ebéd utáni fagyira és nagyon jó barátok vagyunk én többet érzek iránta mint barát és ő tudja de ő csak barátként tekint rám de engem nem zavar mert annak is örülök hogy jó barátok vagyunk 1év kor különbség ellenér is jó barátok vagyunk.SZÓVAL LÉTEZIK SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!