Szűz fiúk : kb mennyi idő után kezdeményeztétek az első közös együttlétet barátnőtökkel?
Nemrég összejöttem egy korombeli fiúval, nagyon édes és kezd alakulni több mint kölcsönös szimpátia, és a fiú még szűz. Mind a ketten 19 évesek vagyunk. Én már egy jó ideje nem vagyok szűz, előtte nekem volt két komolyabb kapcsolatom.
Kérnék tapasztalatokat, hogyan zajlott és mennyi idő után ez másoknál, esetleg ha a csaj kezdeményezi ezt, az nem ciki?
Én mondjuk rá 2, max 3 hónapra gondoltam ha addig nem kezdeményez...
Részemről pont fordított a dolog, sosem jönnék össze olyan csajjal, akit első este ágyba tudok vinni. Ha azonnal megkapom amit akarok, elszáll a kihívás, olyan mintha desszert után levessel kínálnának.
Mivel 19 évesen még szűz a barátod, ez egyenlő azzal, hogy szexuális téren bizonytalan, esetleg frusztrált, erre rátesz egy lapáttal, hogy Te már nem vagy az, ráadásul több pasival is voltál. Előfordulhat, hogy fél attól, hogy felsül előtted. Szerintem kezdeményezz nyugodtan, nem fog rácsapni a kezedre :) Próbálj meg gyengéden közeledni és érzékeltesd vele vagy mondd neki, hogy ügyes, esetleg dícsérd meg a férfiasságát, ettől önbizalmat nyer és megszűnik ez a szorongás. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!