Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Nagyon fáj az első...

Lányok! Nagyon fáj az első szex? Fogok vérezni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 16:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
5-ös vagyok, én két szűz lánnyal voltam eddig, mindkétszer minimális volt a vérzés, szinte semmi, de biztos "embere is válogatja"
2014. jún. 5. 16:40
 12/14 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Szerintem ez típus függő. Nekem egyáltalán nem fáj és nem is véreztem. Igaz nem volt semmi kellemes érzés, és másnap fájt csak picit a hasam alja.
2014. jún. 5. 16:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fájt, bár vérzés nem volt.

Fizikailag egyáltalán nem élveztem, viszont lelkileg teljesen okés volt (végig rám figyelt, utána simogatott, kérdezgetett, időnként adott egy-egy puszit :) ), így összességében jó élménynek éltem meg.

Viszont el kellett telnie úgy 2-3 hónapnak, mire élvezni kezdtem, addig sokszor volt furcsa, hányingerem volt (az érzéstől, hogy bennem van), stb. Most viszont imádom :)

2014. jún. 5. 21:13
 14/14 anonim válasza:

Én 3 hete vesztettem el, a párommal. Először szúró érzés volt, utána nagyon fájni kezdett, és mikor becsúszott azt hittem szétrobbanok. A barátom ekkor abbahagyta és várt 2 percet, utána szerencsére minden jó volt. Egyébként nem vérzik olyan nagyon, alig lehet észrevenni.

17/L

2014. jún. 7. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!