Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok válaszát várom. Első...

Lányok válaszát várom. Első szex, hogyan készüljek?

Figyelt kérdés

Nem vagyunk már gyerekek, úgyhogy kioktató, okoskodó, bunkó válaszokat nem kérek.

Le fogok feküdni a barátommal és arra lennék kíváncsi, hogy első szexnél mennyi vérre számítsak mikor átszakad a szűzhártyám?

Mivel készüljek? Zsepi, törlőkendő, betét...?

Tanácsokra lenne szükségem. Köszönöm lányok :)

19/L

2014. máj. 31. 16:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Kb mint amikor Jason beszebadult a Kristály tavi táborba. Kb annyira számíts.;)
2014. máj. 31. 16:04
 2/16 anonim válasza:

nekem annyi vér volt hogy lepedőn egy fêl tenyérnyi folt lett. de ez függ attól hogy használsz e tampont és járt e már ott ujjacska korábban :)

én 17 éves voltam és ilyesmiket nem gyakran látott, persze szâmíthatsz fájdalomra is bár az se kötelező mindenkinél. nekem nagyon fájt (de ez is sok mindentől függ: tampon, ujjazás korábban, férfi mérete

egyébként nekem utána nem kellett tisztasági betét, lemostam a vért és ennyi

2014. máj. 31. 16:12
 3/16 anonim ***** válasza:
teljesen egyénfüggő, nekem pl az elsőnél valószínűleg át sem szakadt rendesen, mert be sem fért egészen. Nem is tudom, hogy másodszorra, vagy harmadszorra véreztem egy kicsit (nem lett olyan semmi, olyan kevés volt), és akkor hirtelen mintha elvágták volna a fájdalmat.
2014. máj. 31. 16:12
 4/16 anonim válasza:

2es vagyok

zsepi elég pár darab (ondó törléshez is jól jön)

2014. máj. 31. 16:14
 5/16 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy terítünk még egy plédet, plusz egy lepedőt, hogy az ágy ne legyen olyan.

Köszönöm az eddigieket :)

2014. máj. 31. 16:16
 6/16 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy már gyerek, miért kérdezed ezeket ? :)
2014. máj. 31. 16:20
 7/16 A kérdező kommentje:

Azért, mert még soha nem vették el a szüzességemet és nem tudok mire számítsak. :)

Imádom amikor valakibe a tapasztalatlansága miatt kötnek bele :)

2014. máj. 31. 16:23
 8/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne foglalkozz a kötekedőkkel, nem éri meg. ;)
2014. máj. 31. 16:24
 9/16 anonim válasza:
szerintem addig varjatok amig a parod nem ujjazott meg legalabb egy ket ujjal, mert hs nem vagy elegge kitagulva a baratod szerszamara akkor nem fogod elvezni, es ez ket emberrol szol, nem csak arrol hogy a parodnak legyen jo.es szerinfem ha elegge felkeszultok verezni sem fogsz
2014. máj. 31. 17:56
 10/16 A kérdező kommentje:
A felkészültséggel nincs gond :)
2014. máj. 31. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!