Normális az, ha egy lányt úgy nevelnek, hogy addig legyen szűz amíg nem házasodik meg?
Anyámnak van egy barátnője, akinek van egy 26 éves lánya, aki nagyon konzervatív nevelést kapott. Anyám és a barátnője nagyon szeretné, ha összejönnék a lánnyal. Nekem is nagyon tetszik a lány, viszont vannak kisebb fenntartásaim Vele kapcsolatban. Ami legjobban meglepett, hogy még nem volt férfivel. Beszélgettünk erről bővebben és kijelentette, hogy még valóban nem volt soha szexuális kapcsolata és addig nem is szeretne, amíg férjhez nem megy.
Szerintetek ez normális? Elfogadható?
15
És gondolod hogy a lányod majd be is fogja tartani? Azért mert gyerek, nem kell hülyének nézni, és beteges dolog elnyomni a teljesen normális vágyakat pl tinikorban, vagy amikor komoly kapcsolata lesz.
Ha pl 16-17 éves lányod lenne most, szerintem simán túl lenne rajta a tudtodon kívül. Meg lehet oldani. Én is megoldottam:) Szóval szerintem ne reménykedj abban, hogy a te idióta nézeteidet fogja vallani az a szerencsétlen gyerek.
Ha egyre kevesebbet szexeltek , az pedig erős a gyanúm, csak rád igaz, mert a férjed tuti hogy nem szexel keveset. Csak épp nem veled csinálja.
Igen, szerintem normális a lány és az anyja is. Nem mindenki számára sport a szexualitás. Amit nem értek, hogy minek akarják, hogy te legyél a párja, ha amúgy ennyire más neveltetésben részesültél, hogy ennyire nem érted az egésznek a lényegét.
Amúgy mi lett a story vége? Összejöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!