Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális az, ha egy lányt úgy...

Normális az, ha egy lányt úgy nevelnek, hogy addig legyen szűz amíg nem házasodik meg?

Figyelt kérdés

Anyámnak van egy barátnője, akinek van egy 26 éves lánya, aki nagyon konzervatív nevelést kapott. Anyám és a barátnője nagyon szeretné, ha összejönnék a lánnyal. Nekem is nagyon tetszik a lány, viszont vannak kisebb fenntartásaim Vele kapcsolatban. Ami legjobban meglepett, hogy még nem volt férfivel. Beszélgettünk erről bővebben és kijelentette, hogy még valóban nem volt soha szexuális kapcsolata és addig nem is szeretne, amíg férjhez nem megy.

Szerintetek ez normális? Elfogadható?

2014. jún. 4. 06:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
A szex jó, ragozzam még?
2014. jún. 4. 09:35
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Látom kedvenc bosszú lepontozóm most sem olvas csak nyomkod. Szánalmas :/
2014. jún. 4. 09:36
 13/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nem normális. A szex igenis fontos, és ha nem működik 2 ember között, és ez nem derül ki, elég gázos. Amúgy meg... ennyi idősen, és a mai világban egy férfi sem fog várni egy nőre, én ezt mondom.
2014. jún. 4. 12:05
 14/23 anonim ***** válasza:
21%
Sosem hiszem el, hogy egyszer ilyet mondok, de... normális!:)
2014. jún. 5. 22:49
 15/23 anonim válasza:
10%
Szerintem normális! Engem is így neveltek annak idején és én is így fogom nevelni a lányomat! Amíg nem házasodik meg, addig igenis ne szexeljen! Sőt, házasság után se éljen túl vad szexuális életet! Én 30 éves vagyok és 6 éve vagyok férjnél. Miután összeházasodtunk akkor viszonylag gyakoribb volt az együttlét kettőnk között. A férjem is és én is mélyen vallásosak vagyunk. Miután megszületett a lányunk, azóta egyre kevesebbet szeretkezünk.
2014. jún. 6. 07:07
 16/23 anonim ***** válasza:
94%

Rettentő komolyan meg fogod nyomorítani a lányodat ez egészen biztos. Szomorú, hogy ez még megtörténhet manapság is :(

2014. jún. 6. 08:20
 17/23 anonim ***** válasza:

Azok véleményét osztom, akik szerint ez NEM normális. A kapcsolat alappillére a jó és kiegyensúlyozott szexuális élet! Sok mindenben alakulhat úgy hogy két ember nem illik össze.

Na most akik házasság után jönnek rá hogy a szexuális életük ilyen formán nem kielégítő azok mit csinálnak?!? Had kérdezzem már meg azoktól, akik szerint ez „normális”. Elválnak? Vagy végigszenvedik az életüket (megnyomorítva a másikat)?

2014. jún. 6. 10:30
 18/23 Iváncsi József ***** válasza:
Normális, ha az életét utána egy kolostorban éli le.
2014. jún. 21. 23:07
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak hogy nem normális, de beteges is....

A szex fontos része egy kapcsolatnak, és ha nem működik, az kihatással van az ember életére. Most éljen egy szar házasságban élete végéig?

Bár nekem egyébként furcsa, hogy egy huszonéves felnőtt nőnek nincs saját kialakult személyisége, nem képes saját döntést hozni arról, hogy szexel e vagy sem, hanem az anyja idióta szabályát követi....én inkább ezt tartom nagyobb gondnak...ha valóban betartja ezt a dolgot és szűz....amit az anyja erőltet rá.

Mert az is lehet hogy rég nem az, csak nem akar veszekedést az anyja részéről. Én sem voltam az 19 éves korom óta, de a családomból soha senki nem jött rá, mert nem kötöttem az orrukra, hogy volt 2 kapcsolatom 19 és 20 éves korom között.

2014. jún. 22. 03:46
 20/23 anonim válasza:

Milyen prűd emberek vannak!

Sajnálni tudom csak a lányt,mert kimaradt neki a tinédzserkori szerelem ezek szerint.

Egyértelmű nem normális,és ahogy egy előttem szóló írta,beteges is!Lehet,hogy aszexuális v ilyesmi

2014. júl. 8. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!