A lányokat zavarja a szőrös fenék és láb?
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 21:43
11/20 anonim válasza:
Engem nem zavar,férfiaknál ez teljesen normális.Amúgy is ki vagyok már akadva főleg a láb témán...inkább örülnétek neki,h nektek NEM KELL szőrteleníteni:)))
12/20 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavar, még a hónalj se, viszont az intim régiót szeretem, ha karban tartják.
20/N
13/20 anonim válasza:
engem nem zavar. pl a barátnőmnek nagyon fontos h egy pasinak jóó szőrős lába legyen. ha nem eléggé szőrős akkor nem is érdekli xD
14/20 anonim válasza:
Egy lánynak alap hogy szőrtelenítse magát de egy fiu maradjon férfias!
16/L
15/20 anonim válasza:
az én barátom testépitő, és borotválja mindenét.. az egész testét ( kivétel a háta mer az nem is szörös :D , de am a lábát, combját, fenekét,, intim rész, mellkas, has kéz.. minden :D ) és én nagyon szeretem mikor frissen borotvált.. szolis és bekenegetem olajjal / testápoloval :$ :D nekem ez az izgato.. van akinek b*zis.. de hát istenem.. nem vagyunk egyformák :D:) 18/L amugy meg engem kimondotttam zavar ha nagyon szörös akármilye is.. ha mán a lába egy fiunak nagyon szörös az se tetszik :D
16/20 anonim válasza:
Engem csak a fenék zavar mert az átlóghat a zacsira is és utána meg feljebb
17/20 anonim válasza:
:D nah ezen is nevetni kellet egy jót:D szerintem akin nincs szőr az nem férfi...xD vagy 1 barom vagy 1 meleg;)
18/20 anonim válasza:
amelyik lánynak nem tetszik az keressen egy ilyen mostani metroszexuális cicafiút...de a normális lányokat amúgy egyálntalán nem zavarja
19/20 anonim válasza:
tegnap 16:34
alap a nyavalyát, csak bedőltök a hülye divatnak
20/20 anonim válasza:
A férfi úgy férfi ha szőrös. És ha a segge, és a lába az nem ciki, mert az szinte mindenkinek olyan ... Ne izgulj! Van akinek a háta szőrös, na az már ciki, vagy az orra. Az még cikibb... A mellkasszőr az pedig még szexi is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!