Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vonzó lehet ez egy tinilánynak...

Vonzó lehet ez egy tinilánynak (bővebben lenn)?

Figyelt kérdés
Mennyire vonzó az egy testileg már érett, szexre vágyó lánynak, hogy egy olyan figyelmes, türelmes, kedves sráccal veszítse el a szüzességét, akinek már van ebben gyakorlata?

2014. máj. 28. 13:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
...magukat
2015. jan. 28. 16:42
 22/30 anonim ***** válasza:
Te most arra hajtasz, hogy minél több szűz csajjal legyél?
2015. jan. 28. 20:40
 23/30 anonim ***** válasza:
Szűz vagyok mikor találkozunk? :)
2015. jan. 28. 20:41
 24/30 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de a válaszom határozottan igen :) Szűz lévén én is egy ilyen srácra vágyom :D nem is hiszem, hogy van egyáltalán olyan lány, akinek ez nem vonzó. Türelmes, kedves, figyelmes, gyakorlott... mindegyik tulajdonság pozitív, és együtt meg szerintem igenis vonzó :)
2015. jan. 28. 23:27
 25/30 anonim ***** válasza:
A tescos dolgot azt én is megcáfolnám, nekem van egy ismerősöm aki csöppet erősebb testalkatú szemüveges ( szóval nem egy adonisz) de humora van és magabiztos és állítom neked minden héten mást csajt dug és jobbnál jobbakat
2015. márc. 10. 14:06
 26/30 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva egy lánynak nem az számít, hogy tapasztalt, vagy tapasztalatlan, hanem hogy vannak-e érzelmek egymás iránt. sosem lennék képes olyan sráccal lefeküdni, aki nem szeret és és nem szeretem viszont.
2015. ápr. 24. 09:02
 27/30 anonim ***** válasza:
Nem tudnék egy sokkal idősebb férfi iránt vonzalmat érezni, anélkül meg nem feküdnék le vele.
2015. máj. 4. 13:56
 28/30 anonim válasza:
csak ha megvan 30 cm +- 2tupak
2015. máj. 4. 23:32
 29/30 anonim válasza:
Nos ezzel semmi gond ha utána nem cseszed át az illető fejét,mert az hatalmas csalódás lesz számára
2015. máj. 12. 16:31
 30/30 anonim válasza:
Szóval, akkor egy tapasztalatlan 19 éves fiú el is áshatja magát?... Szerintetek, hogy lesz a tapasztalatlan fiúkból tapasztalt?.. Ha minden lány a tapasztaltakat választaná, nem lenne tapasztalt fiú. Egyébként meg egy fiatal fiú is lehet, kedves, türelmes mint én.. 19/F (Még szűz vagyok.)
2015. nov. 7. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!