Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vonzó lehet ez egy tinilánynak...

Vonzó lehet ez egy tinilánynak (bővebben lenn)?

Figyelt kérdés
Mennyire vonzó az egy testileg már érett, szexre vágyó lánynak, hogy egy olyan figyelmes, türelmes, kedves sráccal veszítse el a szüzességét, akinek már van ebben gyakorlata?

2014. máj. 28. 13:27
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
59%
ez elèggè vonzò lehet :)
2014. máj. 28. 13:29
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

Semennyire bmeg

Egy olyannal akarja elveszteni aki bunkó,tapasztalatlan és szàrazon vàgja be.

2014. máj. 28. 13:42
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

Én ezt TESCO-efektusnak hívom :D :D

elmagyarázom:

Ha bemész egy boltba és mondjuk almát szeretnél venni akkor hogyan döntesz? Egy szép kerek piros almáért fogsz pénzt adni vagy egy nem annyira piros ráncos almáért?

Na így működnek az emberek is. Külsőség, külsőség, külsőség.

Kit érdekel az, ha gyengéd lennél, ha nem nézel ki jól akkor mehetsz amerre látsz. És ez igaz, írhat itt bárki bármit, ezek a tények, ez történik fiúk, és lányok esetében is, nem kell szépíteni, és hülyíteni a másikat, h a belső is fontos. Fontos persze, de ha nem kerül mellé egy vonzó külső akkor megszívtad.

2014. máj. 29. 09:10
 4/30 anonim válasza:
93%
egyet értek a 3.-al... a szex egy ösztönös tevékenység nem pedig megfontoláson alapul, ami annyit tesz, hogy szinte kizárólag a külső számít, aztán racionalizálunk, hogy valójában a belső a fontos, de ez nem igaz...hosszú távú kapcsolatnál valamivel másabb a helyzet de nem sokkal...
2014. máj. 30. 18:41
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat :D A külsőmre eddig nem volt panasz, de tetszett az almás hasonlat :D
2014. jún. 3. 14:31
 6/30 anonim válasza:
100%
Szerintem vonzó lehet..De az se mindegy,hogy hogyan közelíted meg a lányt..És milyen első benyomást keltessz..(Nem a szexben) Nekem még nem volt semmilyen szexuális kapcsolatom senkivel sem..Sőt még nem is csókolóztam..de szerintem nagyon fontos,hogy ne legyen bunkó nagyképű..És ne kapkodjon el semmit.Ha feltételezem tetszik neki a lány és nem akarja hogy ott hagyja a francba a csaj azért mert a lány még nem túlságosan felkészült akkor érdemes várni rá és bíztatni...Stb..:)
2014. jún. 15. 10:57
 7/30 anonim ***** válasza:
62%

Az almás hasonlat szerintem nem helytálló.

Tapasztalatból tudom hogy a nők nem a szép pasikat keresik hanem a határozott, magabiztos és néha a veszélyeseket. pl. csajozasitanacsok.hu honlapján is olvasható, bár ezen az oldalon nem kell mindent készpénznek venni sok hasznos információ van itt.

A nőkről meg annyit hogy tudatalattiukban tesztelnek minket és csak azt nézk hogy egy férfi ahogy már említettem kemény, határozott, befolyásolhatatlan. Egyszerűbben olyan kell nekik aki mellett biztonságban érzik magukat. De ez mivel tudatalattiban van ők sokszor nem si sejtik. Tehát szép külsővel elmehetsz ha nincs csajozáshoz megfelelő jellemed.

2014. jún. 15. 11:15
 8/30 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat. Határozottsággal, magabiztossággal nincs gond és egy nem beképzeltséget jelent:D
2014. jún. 15. 11:59
 9/30 anonim ***** válasza:

Hármaska válasza nagy hülyeség...

Látszik h még kevés a tapasztalata.

Almás hasonlatot inkább így fogalmaznám meg. Érett piros édes almát választanál vagy éretlen ecetsavagyút?

Egy tapasztalt sráccal inkább mint egy 5 percessel /zuhannyal/ kis tacskóval.

Ha garantált élményt akarsz akkor egy figyelmes normális tapasztalt férfit válasszál ki erre a neves eseményre :) 30+/F

2014. jún. 16. 10:51
 10/30 anonim ***** válasza:
Az ,hogy egy érettebb pasi meg mennyire vonzó számodra azt csak te tudhatod.....
2014. jún. 16. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!