Ciki ha egy lany 13 evesen elveszti a szuzeseget?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 15:26
2/16 anonim válasza:
Nem, ha neked jól esett és nem bántad meg.
3/16 anonim válasza:
Ha valami vén kecskével, akkor igen.
4/16 anonim válasza:
igen ciki..anyád tudja?13èvesen tanulni kellene kedves..nem a fa**ra gondolni..
5/16 anonim válasza:
Eléggé! Neked még a tanulàssal kéne inkàbb foglalkozni, nem a hülye barâtnóiddel versengeni ki veszti el előbb!!!
6/16 A kérdező kommentje:
Nm en vesztettem el hanem a baratnom...
2014. máj. 26. 15:29
7/16 anonim válasza:
Mondom, ha neki ez jól esett és nem bánta meg, hát isten lássa lelkemet, ki vagyok én, hogy egy tök ismeretlen ember életébe belekotyogjak? Azt csinál, amit akar, akkor és azzal, akivel akar.
9/16 anonim válasza:
Szerintem nem ciki, ha készen állt rá, és akarta, akkor egészségére. Más kérdés, hogy ezt a törvény még erőteljesen bünteti. De az elvi kérdésre, mindenki akkor veszítse el a szüzességét, amikor akarja, és úgy gondolja, hogy készen áll rá. Aztán az idő vagy őt igazolja, vagy nem.
10/16 anonim válasza:
Az ciki ha 13 évesen veszti el mert az már nagyon késő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!