Baj ha valaki 14 eves koraban mar elveszti a szuzeseget?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 19:20
1/17 anonim válasza:
Nem baj, de nagyon korai, testileg lehet hogy már fejlett vagy, de lelkileg még nem.
2/17 anonim válasza:
Baj,mert felesleges!Lelkileg még nem értél meg rá!
3/17 anonim válasza:
Én nem akarok senki felett ítélkezni, de szerintem 14 év még korai. Nem hiszem hogy teljes mértékben fel lennének készülve egy ilyen dologra. De mostanában egyre jobban bejön az hogy már 14 évesen nem szűz.. Hát szerintem baj, és nem kell csodálkozni hogy milyen kérdéseket fel tudnak itt tenni már 14 évesen...
4/17 anonim válasza:
Nem baj de szerintem is kora. A kiváncsiság nem minden. Lehet hogy a késöbbikeben megbánod. De végülis a mostanában a lányok nagyon korán elvesztik a szüzességüket
5/17 anonim válasza:
Baj!!
nekem a 17 éves is még korai, még 1-2 év várakozás csak javíthat a dolgokon.
ha korán kezded a szexet, nem élvezed annyira, és fals képet alakítasz ki a testiségről.
Ezenkívül a védekezés stb. szempontjából rengeteget nem tudsz. 14 évesen abortusz? Hajrá...
6/17 anonim válasza:
én 14 évesen vesztetem el.a barátommal 5 hónapig jártam és utána történt meg.hát egy kicsit megbántam mert nem használtunk óvszert.de nem lett semmi bajom:) csak azt tom ajánlani aki el akarja veszíteni akk használjatok óvszert és a lényeg szeressétek egymást :)
7/17 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a valaszokat
2009. jan. 19. 19:39
8/17 anonim válasza:
nem nembaj én is 14 vok és párhonapja vesztettem el és nembéntam meg pedig szétmentem a párommal.ha készen álsz akkor nyugodtan csinálhatod.VÉDEKEZETEK
9/17 anonim válasza:
Én is 14 vok és én is most vesztettem el! Nem bántam meg! De jól mondták elöttem is...védekezzetek! :)
10/17 anonim válasza:
Egy 14 éves még ne szexeljen, mert fogalma sincs semmiről és csak "divatból" akarja elveszíteni! Mi van, manapság ciki, ha szüzen fejezitek be az általános iskolát???
Jesszusom!20 évesen meg majd azzal jöttök, hogy mivel dobjuk fel a szexet, mert már unalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!