Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Baj ha valaki 14 eves koraban...

Baj ha valaki 14 eves koraban mar elveszti a szuzeseget?

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 19:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem baj, egy 14 éves is tud tiszta szívből szeretni és ha ezért fekszik le a barátjával akkor ebben semmi kivetnivaló nincs. Persze kell hozzá a lelki érettség és az, hogy ne kényszer legyen. A lelki érettség azt jelenti, hogy amikor a másik megcsókol akkor vágysz arra, hogy az övé lény, gyengédséget akarsz adni és kapni, nem érdekel semmi más, csak a másik személy, akkor már nem fontos hogy "hová teszed a lábad" csak ti ketten vagytok és ez a lényeg. Ha igazán szereted és ő ezt nem várja el tőled, és belülről ég benned a vágy, akkor nem szabad, hogy érdekeljen mit szólnak ehhez mások. Csak a ti kis lelkivilágotok a lényeg és semmi más. Ez csak rátok tartozik. Szeressétek egymást. Egyébként nem csak az első alkalom a legfontosabb hanem az összes többi is, mindegyiknek olyannak kell lennie mint az elsőnek :)

Gyengédnek, bensőségesnek.

És ne felejtsétek el a gumit! FONTOS! :)

2009. jan. 20. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hát igen ez a baj, hogy a kíváncsiság mindenek felett...nemrégiben tudtam meg hogy az unokahúgom aki szintén 14 éves, nemrég elvesztette a szüzességét...nemtudtam hogy sírjak e vagy nevessek...testileg érett, de nagyon nagyon gyerekes, és ezért is nemcsodálkoztam részben, mivel olyan gyermeteg hogy mindenbe bele megy, mindenbe belerángatják, ráadásul úgy tudom hogy 13! évesen vesztette el...és csodálkozik,hogy lenézik...annyi más dolog van az életben amit lehet 13-14 évesen csinálni, szerintetek miért 18-as karikájú a sex filmek, meg maga a sex? azért mert onnantól ajánlott,akkora már elég érett leszel rá,és feltudsz lelkileg is készülni.én is 18 évesen vesztettem el, és egyáltalán nem bántam meg.
2009. jan. 20. 17:22
 13/17 anonim válasza:
0%
Jolvan kedves alszent tobbseg. Azert Indiaban, Afganisztanban, Pakisztánban, az afrikai országok túlnyomó többségében és általaban a harmadik világban 12 de legkesobb 14 eves kor korul mar hazasodnak a lanyok. Persze sok fugg a szocializaciotol es a kulturatol is, ugyhogy abban egyet tudok erteni hogy egy atlagos 14 eves magyar lany valoszinuleg meg tenyleg gyerek, no de felebarataim, ne feledjuk hogy Matyas kiraly is 14 evesen vette el elso feleseget.
2009. jan. 20. 19:40
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam az első válaszoló, és még mindig azt mondom hogy korai, utolsó válaszoló ne menjünk vissza 500 meg 600 évet, és Magyarországon élünk nem Afganisztán, ott mások a szokások a vallások, egészen más mint itt nálunk.

A mai 14 éveseket, ahogy irták a kíváncsiság hajtja, meg az hogy jajj vajon milyen lehet, kirpobálom, hiszen már "mindent" tudok a témárol. Ha meg bekövetkezik a baj, akkor meg mit csináljak? Kihez menjek? Az lenne a legjobb ha mindenki elöbb elgondolkodna, hogy biztos, hogy most akarom megtenni, pont vele? ÉRETT vagyok már rá?? És itt a lelki érettséget értem.

De mondjuk, én azt mondom, hogy mindenki maga viszi a bőrét a vásárra, mindenki azt csinál amit akar, ami neki jol esik, de egy 14 éves ne mondja azt nekem, hogy élvezi, azt sem tudja hogyan kell, majd ha huszon akárhány éves lesz, akkor élvezni fogja, és akkor tudja meg miylen valojában a szex.

De biztos hülyeségeket beszéltem, de nekem ez a véleményem.

És most az én 15 éves fejemmel, ezt veszem észre.

2009. jan. 20. 22:12
 15/17 anonim ***** válasza:
39%

Nem kéne itélezni és egy szám alapján eldönteni hogy ki érett a szexre és ki nem.Énis korán elvesztettem a szüzességem és nem bántam meg.Mindig is idősebbnek néztek a koromnál és éretteb is voltam.Hiába veszti el valaki a szüzességét 16-17 évesen ha semmit nem tud az egészről.Most középiskolába járok és hetente van valamelyik lánynak olyan gondja hogy nemtudja hogy most terhes e vagy sem mert gumit éppen nem volt kedve huzni a pasinak és aztmonta hogy majd időben kihuzza.Szerintem szánalmasak,én 14 évesen többet tudtam a szexről és a védekezésről mint ők 16-17 évesen.És nem valami szegény elmaradott faluba járok iskolába hanem pestre.Hetente kell nekik terhességi tesztet vennem mert szerintük gáz bemenni a boltba és megvenni.

Szoval nem kéne elítélni valakit mert korábban érzi elérkezettnek az időt hogy lefeküdjön valakivel.

2009. jan. 20. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
38%

Szia!

Én is 14vagyok (2hónap múlva 15) Én féléve vesztettem el. Szóval ebből csak azt akarom kihozni h ha lelkileg felvagy rá készülve,és érzed h menni fog,ne csak divatból, és egyéjszakás kalandokból álljon...akkor nem baj.

De h ha egy kis nyálas cicababa vagy akkor bőven sok

2009. jan. 21. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem baj de lehet kivülről vki kifejlett meg csinos belül még nincs felkészülve ezekre a dolgokra..:)
2009. febr. 28. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!