Vannak szűz fiúk, akik szeretnék, ha egy idősebb nő vezetné be őket a szexbe? Vagy inkább megijednek ilyen helyzetektől?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 22:11
12/31 anonim válasza:
Én mit meg nem adtam volna érte! Bár, egy idősebb csaj vette el, ő 24 éves volt, de gondolom a kérdés nem erről szólt.
13/31 anonim válasza:
Én akkor mennék bele, ha jó suna az az idősebb nő:D
14/31 anonim válasza:
Én még szűz vagyok és múltkor ismerkedtem egy 45 éves nővel,akivel akár úgy is alakulhatott volna,de végül nem mentem bele,mert nem vonzódtam hozzá testileg,de a személyisége viszont vonzott,azért is hagytam annyiban az egészet,mert nem akartam,hogy bármilyen érzéseim támadjanak.
Mellesleg elképzelhető,hogy belemennék,ha olyan lenne a nő,akihez tudok vonzódni(és nem szupermodellt várok).
15/31 anonim válasza:
Én annak örülnék a legjobban ha egy idősebb nő vezetne be a szexbe.
De azért 40-45 alatt gondoltam.
17/31 anonim válasza:
Szerintem a helyzettől függ de én biztos hogy bele mennék de maximum 30-35 éves korig
18/31 anonim válasza:
Biztos sokan élveznék a dolgot.
19/31 anonim válasza:
Nem kösz, max korombeli és legyen mögötte érzelem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!