Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Volt köztetek olyan aki...

Volt köztetek olyan aki később jött rá, hogy akivel elvesztette, nem az igazi?

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 23:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem az a lényeg hogy kivel csinálod először, hanem az hogy kivel csinálod utoljára.
2009. dec. 31. 22:18
 22/26 anonim ***** válasza:
Na és ki az igazi? Már annyit lett rólla beszélve,de fogalmazni senki nem fogalmazta még meg,lehet hogy ez csak limonádé?
2010. jan. 1. 15:49
 23/26 A kérdező kommentje:
szerintem az az igazi,akit ha évekkel később is esetleg meglátsz,hallod a nevét vagy hallod a hangját vagy ha csak rágondolsz a szíved egy kicsit hevesebben kezd verni,és az érzések zűrzavarába kerülsz.talán ez
2010. jan. 1. 18:14
 24/26 anonim válasza:
Én fiú vagyok és akivel elvesztettem az az igazi számomra.Persze ma is Ő a párom.
2010. jan. 1. 20:45
 25/26 anonim ***** válasza:
18:14 de ez az érzés elmúlhat nem de? véletlenül nem az az igazi aki ott van a halálos ágyad mellett is és akkor is fogja a kezed? ajánlom figyelmedbe a szerelmünk lapjai c. filmet!
2010. jan. 1. 22:42
 26/26 anonim válasza:
Én szerintem minden dolog okkal történik, és nem kell olyan tragikusan felfogni a dolgokat... az ember nem azt bánja meg amit megtett, hanem azt amit nem. Akkor jó volt amikor megtetted, lehet ha utólag hibának tartod, mert arra gondolsz, hogy mi lett volna ha....... de nem úgy lett, és ezt igy kell elfogadni... tapasztalatból beszélek, én is átestem ezen...
2010. jan. 1. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!