Volt köztetek olyan aki később jött rá, hogy akivel elvesztette, nem az igazi?
Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 23:50
11/26 A kérdező kommentje:
én fiú vagyok és azt sajnálom,hogy annak a lánynak adtam oda aki kiderült hogy nem szeret.....
2009. dec. 30. 00:05
12/26 anonim válasza:
hat, édi vagy.. h fiú létedre ez ennyit jelent neked :)) próbálj meg tullenni a dolgon, már ugyse tudsz rajta változtatni. majd lesz egy masik lany, aki majd szeretni fog.
13/26 anonim válasza:
Személy szerint én is megbántam de kibÄaszottuul ...
15 évesen annak adtam oda aki elhitette velem , hogy ö életem szerelme , mert tudta , hogy imádom ...
De szerintem csak játszott velem anno .
14/26 anonim válasza:
Sajnos igen,mert nem mindenki marad meg a legelső szerelmével,akinek oda adja a szüzességét,én is így jártam,és mai napig is szenvedek a pasi miatt,de már más karjai zárnak,aki szeret,s én mégjobban,csak bánt,hogy 5hónappal ezelőtt rosszul gondolkodtam,de ki lehet heverni:):(
15/26 anonim válasza:
Persze,én is megbántam...Sajnos ez van...
22/L
16/26 anonim válasza:
Én is megbántam.Várnom kellet volna még 1 évet.
De ha nem jövök össze azzal a lánnyal akivel elvesztettem ak nem lennék az aki ma vagyok.Megbántam de csúnyán fogalmazva tapasztalat szerzésre jó volt. 21/F
17/26 anonim válasza:
Én is vártam az igazira, nem jött össze...aztán vonzódtunk egy pasival egymáshoz...tudtam hogy nem ő lesz az igazi, de belementem. Nem bántam meg, mert bőven huszonéves voltam!
Nekem már így is időben volt.
L.25
18/26 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. De nézd a jó oldalát: legalább jobb lesz az igazinak.
19/26 anonim válasza:
Én nem bántam meg, pedig már rég szakítottunk a (volt) barátommal. De most attól még, mert a nagy Ő-vel, mikor összekerülsz, már nem leszel szűz, szerintem nem sokat változtat majd a dolgon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!