16 éves vagyok, szűz! Ha maszturbálok, 3 ujjam befér, fájdalom nélkül. Igy is fog fájni az első, vagy igy talán nem annyira?
Figyelt kérdés
köszönöm a válaszokat!2008. júl. 29. 14:48
1/6 anonim válasza:
hát amikor szakad a szűzhártya,az azért fáj...lehet h neked nagyon rugalmas,nekem is 3.alkalommal szakadt át...
2/6 anonim válasza:
Ha kellően fel leszel izgulva, akkor nem hinném, hogy fájni fog. De az első alkalom kicsit stresszes, nem biztos, hogy annyira el tudsz lazulni, úgyhogy lehet, hogy kicsit fájni fog.
3/6 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj a fájdalom miatt.Nekem is picikét fájt, de nem olyan borzasztó az,hogy ne lehessen kibírni:) Csak lazíts,és mindenképp azzal a személlyel tedd meg az elsőt,akit szeretsz,s akin érzed hogy ő is szeret.Mert a bizalomérzet fontos összetevője annak, hogy tudj lazítani és kellemessé váljon az együttlét bármilyen formája is
4/6 anonim válasza:
3 ujj, azta... és még szűz vagy... ha majd egy pár éve élsz nemi életet egy tank is befog??? Nekem alig megy fel 2ujjam, pedig pár éve szexelek már.
5/6 anonim válasza:
Nekem is szinte befért annyi,elvégre a csajok 3 ujja a pasik 2 ujjának felel meg:) és első sexnél kiderült hogy át voltam szakadva,nem fájt nem vérzett...sztem te is átvagy már elvégre szélessége,mint egy péniszé
6/6 anonim válasza:
Lehet fikázni, akkor sem normális ha egy szűz csajnak 3 ujja befér. Na pontozzatok le megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!