Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 27 évesen érdemes fizetős...

27 évesen érdemes fizetős lányt keresnem?

Figyelt kérdés
Nem vagyok előnytelen külsejű.Nem nyúltam még úgy lányhoz,a városban nincsenek ismerőseim.Félek ettől a dologtól.De néha már nagyon vágyom egy lányra.

2014. máj. 17. 12:13
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Ja és ismerem annyira a szorongásaimat, hogy egy ilyen tapasztalat után, már biztosan bele merek akár vágni kalandokba. Pszichológiailag óriási béklyót jelent kimondani is, hogy 26 évesen szűz vagyok. (Ráadásul az a vicc, hogy olyan félénkek voltak a barátnőim, hogy még kézzel se engedték csinálni. Sőt a bugyit se engedték levenni. Azért 1 hónap járás után, ez elég ciki. Erre mondta azt "nőfaló" cimborám, hogy az nem lényeges, hogy ellenkezik a lány :) Bejutni a bugyijába nem a lányon múlik, hanem hogy hogyan és miképp hatsz rá :) Ez a férfiasság alappillére. Én kedves, jószívű, aranyos srácként, ha félénken ellenkeztek, akkor azonnal feladtam, nehogy megbántsam az érzéseit. Cimbim mondta, hogy ez nagyon nem így működik. Egyáltalán nem erőszakosságról beszélek, hanem határozott és talpraesett viselkedésről, ami beindítja a csajt és sec pec levarázsolod róla a bugyit :) Egyenesen megmondod neki a vágyaidat, hogy szeretnéd látni meztelenül például. Én ilyet soha nem mertem mondani, mert féltem, hogy perverznek fog hinni. Pedig így kell :)
2014. máj. 24. 14:30
 32/33 A kérdező kommentje:
Ha áthívott biztos nem vagy csúnya gyerek.De mint mondottam az ilyen könnyűvérű lányok a mocsok macsókat érdemlik,lagalább akkor ha áthív mert szexelni akar,akkor ne szánjon ha elmondom neki hogy még nem csináltam,hanem segítsen ki,kezelje megfelelően,dehát az ilyenektől ezt ugye aligha lehet elvárni.Szakmabelin én is gondolkodtam,de szerintem megbánnám utána,erkölcsileg nekem ez nem igazán opció.Magam részéről sem és a leendő barátnő tekintetében.
2014. máj. 24. 18:54
 33/33 anonim ***** válasza:

Jah, de a jó nők nem hívják át az embert. Érdekes, hogy általában a kevésbé jó nők, eléggé erőszakosak tudnak lenni, és felhúzzák magukat ha nem kaphatnak meg. Több ilyen "kiskutya" jellegű ismerősöm is volt...

Arra lehet jó, hogy elvessze az ember velük a szüzességet, de bartánőnek nem. Ha nincs vonzalom, akkor nincs értelme szerintem az egésznek. A férfiak nagy %-a biztosan megtöcskölné őket, aztán otthagyná kihasználva, de nekem ehhez nincs gyomrom. Na ezért is vagyok még szűz többek között :D

2014. máj. 25. 21:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!