27 évesen érdemes fizetős lányt keresnem?
Nem muszáj ilyen helyekre járni. Szerintem ez kifejezetten visszataszító nekem is. Pesten vagyok egyetemista, de ilyen helyekre csak akkor tenném be a lábamat, ha már nagyon nincs semmi :) Valahogy felfordul a gyomrom az ilyen zseléfejű tömegtől, de ezekhez a ribikhez se lenne sok kedvem. Annyira lerí az értelem mindenkiről... Hát nem mindenkinek ez a világa.
Vannak azért egy fokkal értelmesebb helyek is. Koncertek esetleg, ott is lehet lányokkal ismerkedni. Vagy kicsit "romkocsmásabb" helyek, ahová nem ilyen díszpávák járnak, hanem néha normális lányokat is lehet találni. Most konkrét helyeket nem akarok mondani, de Instant, Corvintető, Dürer kert, Doboz stb...
Instant azért vicces, régen voltam már.. de cimbim hasonlóan kis bátortalan faluról felkerült srác, egyből felszedte valami külföldi csaj. Ráadásul akárhányszor odamegy mindig ez történik vele. Soha meg nem mondanád :)
Egyébként nekem sem jön be ez az egész buliban felszedem a csajt. Egyrészt bátortalan is vagyok, és félek, hogy szétrombolná a maradék önbizalmamat ha visszautasítanának. Eddig barátnőim mind barátokon keresztül jöttek össze.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy nem lehet akár értelmes lányt találni. Sokat kell keresgélni... ez szerencsejáték kb.
A szüzesség viszont nagy hátráltató tényező, szóval menj el nyugodtan egy prostihoz, hogy legalább egyszer nyugis körülmények között érezd egy gyönyörű nő illatát, és belekóstolj.
Az utcán farkastörvények uralkodnak, sajnos nagyon sok gonosz és rosszindulatú csaj van, akik kegyetlen lelki károkat tudnak okozni, ha bénázol. Akár a szexben, akár az ismerkedős részben. Ehhez nagy arc és önbizalom kell. Kezelni a kudarcot, ez is művészet kb.
Utóbbit a csajozásra értettem. Ott, főleg a jó nőkkel nem lehet sz*rakodni. Óriási önbizalom kell. Ha egy bátortalan szűz kisfiú vagy, akkor esélyed sincs, megesznek reggelire.
Ezért kell egy prosti. Nyugi őnekik ez a szakmájuk, mintha elmennél fodrászhoz. Régebben az apák simán elvitték a gyerekeiket, hogy így essenek át a tűzkeresztségen.
Ha illedelmes vagy, kedves, viszel ajándékot, akkor nagyon aranyos tud lenni egy diáklány, aki ezzel keresi a tandíjra valót. Megéri szerintem :) Egy gátlással kevesebb...
Nekem volt több barátnőm, és egyet nagyon de nagyon alaposan megtanultam. Vannak dolgok amik jobb ha a férfi titkai maradnak. Ez a múlt. Szerintem egy értelmes férfi nem locsogja-fecsegi ki a volt szexuális partnereit, barátnőit stb... Ez csak a mai picsogós férfiak jellemzője.
Ha kérdezi egyszerűen mondj annyit, hogy volt egy barátnőd régen és vele, de hamar szétmentetek. Én is mindenkinek ezt mondom. Ez nem durva hazugság, viszont óriási patáliáktól, akár szakítástól kímélheted meg magadat. A nők képtelenek dolgokat elviselni, ezért sokkal, de sokkal jobb ha nem tudnak róla.
Pl a vonaton elkezd beszélgetni veled egy lány, tökjól elvagytok, majd leszálltok és mentek a dolgotokra. Ha ezt elmondod a barátnődnek a hűdenagy őszinteség jegyében, a nők többsége brutálisan kiakad, féltékenykedik stb. Rengeteg példát tudnék mondani, akár saját kapcsolataimból, amikor a férfi hallgatás arany lett volna.
Nem kell mindent kifecsegni, és amúgy is... Ha mindened kitárod akkor sebezhető leszel, és előbb utóbb ki is fogják ezt használni. Legyenek nyugodtan titkaid, múltad stb. Hidd el a nőknek is vannak, csak általában verik a hisztit az őszinteséggel. Ezek főleg olyan dolgok, amiken már nem tudsz változtatni visszamenőleg, vagy nem a te hibádból történt.
Ezek olyan apróságok, amik viszont olyan óriási veszekedésekhez vezetnek általában, hogy a fejed vered utána a falba, hogy miért nem tudtál hallgatni, vagy valamit kitalálni. Sokkal de sokkal fontosabb egy békés, konspirációktól mentes kapcsolat mint a hűdenagy őszinteség. Én egyszer követtem el azt a hibát, hogy elmondtam a lánynak, hogy szűz vagyok. Onnantól teljesen elvesztettem a férfibecsületemet. Láttam rajta, hogy kész végem. Szakítottunk is 1 hónapra rá, mert kiszeretett. Ilyenkor elkezdenek kombinálni, hogy miért szűz még ennyi idősen? Stb...
Majd rájössz :) A nőket meghódítani nem nagy ügy, de megtartani és együtt lenni velük százszor nagyobb kihívás :D
Addig szeretett ez a nőszemély, amíg kihívás voltam a számára, határozottan és férfiasan viselkedtem vele mielőtt összejöttünk. Aztán mikor tényleg beleszerettem, akkor már képtelen voltam adni a talpraesett férfit, főleg, hogy szűz voltam és ő is szűz. Ilyen esetben pedig nem akarják odaadni magukat valaki olyannak aki "bénázhat".
Szóval nagyon fontos a nőknél, hogy fenn kell tartani a látszatát a határozott és domináns jellegű viselkedést. Nem szabad állandóan kedvesnek lenni és kiszolgálni őket. Én itt rontottam el. A túlzott aranyosság, szeretet egy idő után unalmas lesz, és elmúlik a vonzalom. Kell nekik izgalom is, egy erős határozott védelmező jellem, ugyanakkor persze gyengédség is. Meg kell találni az aranyközéputat, és ez elképesztően nehéz. Néha pedig helyre kell őket tenni, határozott beszélgetésekkel, mert nagyon el tudnak szállni :) (és ezt is szeretik és igénylik amúgy általában)
Ez viszont kb alapszabály, az összes nőre igaz. Az, hogy mit mondanak, és valójában mire vágynak, két teljesen ellentmondó és különböző dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!