Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy jussak túl a történteken?...

Hogy jussak túl a történteken? Ha valaki ezt tette volna veletek, megbocsátanátok?

Figyelt kérdés

Elvesztettem a szüzességemet egy eszméletlenül gazdag férfivel. Maga a dolog jó volt, élveztem is, mert elég tehetséges az ágyban és sok nővel együtt volt már. De utána pénzt adott, nem is keveset. Azt mondta, hogy megérdemlem a hétvége után (3 napot együtt töltöttünk).

Kiakadtam és úgy érzem, hogy ezen sosem jutok túl. Ráadásul találkozni akar velem. Nagyon teper, hogy helyrehozza. De nem tudom, hogy adjak-e neki esélyt, vagy ne, mert újra megbántana.

Ráadásul nekem ő volt az első és ez a pénzes dolog megalázó volt.

2014. máj. 17. 11:00
 1/7 aladar12 ***** válasza:
mondjuk bunkóság volt adni pénzt, bár gazdag volt (és vannak olyan csajok akik pénzért árulják szüzességük, de az nagyon nagy összeg). ne haragudj rá, nem hiszem, hogy megbántani akart vele. és ha teper, hogy helyrehozza, adj neki egy esélyt.
2014. máj. 17. 11:04
 2/7 Rékcsi ***** válasza:
Ha most teper, h újra találkozzatok, akkor lehet, h csak kedveskedni akart. Mint mondtad nagyon gazdag, ha gazdag családban is nőtt fel, akkor nem csoda, h így mutatja ki a szeretetet. Viszont lenne egy kérdésem: azért akar újra találkozni, h szexeljetek, vagy azért mert valami komolyabbat is akar tőled?
2014. máj. 17. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
adj neki esélyt. ne fogadj el tőle semmit ami 1-2 ezer forintnál többet ér. akkor komolyan vehet
2014. máj. 17. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én vinném a pénzt és futnék :D
2014. máj. 17. 11:12
 5/7 H_Vivien válasza:
100%

Hány éves vagy? :)

Nem szeretnélek megbántani, nehogy félre értsd, de... 1. gondolom nem egy tapasztalt 30-as nő vagy, gondolom elég fiatalka még. 2. Nyilván az eszméletlenül gazdag férfi pedig nem 20 éves csitri.

Min akadtál ki? Nyilván nem először csinál ilyet ez az eszméletlenül gazdag férfi. Csupán egy voltál a sok közül, aki annyiban volt más, hogy szűz voltál még. Gondolom, fiatalon még naív vagy, úgy tud "alakítani", ahogy Neki tetszik, nyilván ezért teper, mert megéri Neki.

Megbocsátanod semmit nem kell szerintem, max. elfogadni, ha adsz Neki esélyt, hogy gazdag, mindent pénzzel akar megoldani, és bizony nagy valószínűséggel bántani is fog, mert nem gondolom, hogy komolyak lennének a szándékai :) Bocsánat az őszinteségemért.

2014. máj. 17. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
ezek után még komolyan veszed??? az isten is egymásnak teremtett titeket :)
2014. máj. 17. 12:00
 7/7 anonim válasza:
Szerintem nem akart megalázni!
2014. máj. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!