Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nők/lányok! Titeket izgatna...

Nők/lányok! Titeket izgatna elvenni egy 22 éves szűz srác szüzességét?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 21:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Értem én, de ezzel nem lennék tanító néni mentalitással, azt sugárzod, hogy nem is adnál esélyt. Mert mi van akkor, ha még szűz és az elején bénázik? Majd belejön később. Én is későn vesztettem el, elején bénáztam, de aztán nagyon belejöttem. De még így is idegesít, az hogy a szűzességből ,hogy mikor illik elveszteni, ilyen nagy ügyet csinálnak egyesek. Teljesen undorítónak tartom.
2014. máj. 15. 22:03
 12/19 anonim ***** válasza:
Direkt erre nem gerjedek. De ha szűz fiúval hoz össze a sors, és szeretem őt, akkor a dolog nem érdekel, szívesen "segítek" neki. (volt már rá példa, pont a jelenlegi barátommal :) )
2014. máj. 15. 22:12
 13/19 anonim ***** válasza:

Ha tetszene nekem a személyisége, és a külsejében is vonzana valami, én szívesen tanítgatnám :)

23/N

2014. máj. 15. 22:14
 14/19 anonim ***** válasza:

12-es: de adnék esélyt. A kérdés az, hogy izgat e, hogy 22 évesen elveszem a szüzességét? Arra a válasz, hogy nem, mivel nem szeretek tanító néni lenni.

De ha a párom lenne és szűz, akkor nem lenne gond.

2014. máj. 15. 22:16
 15/19 anonim válasza:

Igen,mert még én is az vagyok. :D

18/L

2014. máj. 16. 02:59
 16/19 A kérdező kommentje:
Mit szólnál ahhoz, ha elvennénk egymás szüzességét kedves utolsó 18 éves lány? :)
2014. máj. 16. 03:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Atyaég..ennyire ne legyél szánalmas..mint valami üzlet..egy idegennel,minden érzelem nélkül? Egyébként a normális fiúk ennyi évesen már nem szüzek,és nem itt játszanak kapuzárási pánikot.Örülök,hogy én szerelemből vesztettem el,el sem tudnám ezt másképp képzelni.
2014. máj. 31. 09:06
 18/19 anonim ***** válasza:
17: Kapuzárási pánik 22 évesen? :D Te sem lehetsz egy lángelme...
2014. jún. 1. 06:47
 19/19 anonim válasza:
4 éves kérdés, de nagyon cringe xddd
2018. máj. 23. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!