Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a baj velem? Részletek...

Mi a baj velem? Részletek lent. (Aki csak szivatni akar az ne irjon, mert segitségre van szüksége nem gunyolodásra. Köszike)

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Szeretnék lefeküdni a barátommal (még szűz vagyok). egyszer beszéltünk erről és azt mondta hogy neki nem sürgös szoljak ha akarom. Na már most én kész vagyok örülten kívánom, de képtelen vagyok szolni neki, mikor elszánom magam akkor nem jönnek a nyelvemre a szavak. Nem értem mi a baj velem. Azt még hozzá teszem nem vagyok jo a kezdeményezésben eléggé félénk lány vagyok.
2009. dec. 28. 12:24
1 2
 11/20 anonim válasza:
Nem baj ha nemmered megmondani neki,egyszerűen mutasd ki az érzéseidet egxyszerű:ha kimegy vetkőzz le mire viisza ér legyen rajtad valami szexi fehérnemű és ülj az ölébe teperd le és kezd el csókolgatni a szájától menny le a farkáig és húzd le a naciját érteni fogja a célzást(nekem bejött)
2009. dec. 28. 17:47
 12/20 A kérdező kommentje:

ne nevessetek ki 24 vagyok!

tegnap rámásztam csógolgattam,1 szál bugyiban de vagy nem vette a lapot vagy nem volt kedve hozzá..:S

vagy egyszerűen én vagyok béna az önkifejezésben

2009. dec. 29. 08:58
 13/20 A kérdező kommentje:
ugy érzem készen állok,csak nem tudom hogyan kifejezni magam
2009. dec. 29. 08:59
 14/20 anonim válasza:
Írj neki egy e-mailt. :) pl. hogy holnap menjen fel hozzád, mert nagyon kívánod, majd az ajtóban meztelenül várod.
2009. dec. 29. 15:36
 15/20 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat!
2009. dec. 30. 08:31
 16/20 anonim ***** válasza:
A fülébe súgtad neki hogy kívánod?Úgy sem esett le neki??
2009. dec. 30. 11:38
 17/20 anonim válasza:
szerintem ezt nem kell kimondani, hanem egyszerűen ha elkezdtek csókolózni, akkor a többi jön magától, ha megkérdi a barátod, hogy akarod-e akkor megmondod, hogy igen. ennyi szerintem
2010. jan. 1. 19:49
 18/20 A kérdező kommentje:
utolsónak sztem is ez lenne jo de, ő nem teszi fel ezt a kérdéstde valszeg arra vár hogy én szoljak...
2010. jan. 2. 11:54
 19/20 Kistál_és_a_torz válasza:

Azt irod, hogy béna vagy önkifejezésben, miközben (nagyon helyesen) csókolgattad egy szál bugyiban.

Hát tudod mit, Ő az ügyetlen, hogy SEMMILYEN módon nem jelezte neked, hogy miért nem gerjedt be ott, akkor töled !!!!!

2015. jan. 9. 00:58
 20/20 Kistál_és_a_torz válasza:

Különben meg eltelt azóta egy pár év.

Mi van veletek ?

2015. jan. 9. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!