Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy fogom birni? :D

Hogy fogom birni? :D

Figyelt kérdés
Szóval szűz vagyok még és úgy látszik összejön valami és azt szeretném kérdezni hogyha önkielégitésnél birom olyan 1órát akkor szex közbe meddig fogom birni attól félek hogy a női test látványátol nem fogok nagyon hamar elmenni?
2009. dec. 27. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
önkielégítés nekem max 5 perc, nővel órák akár..:)
2009. dec. 27. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:
akkor te napokig nem fogsz elmenni :DxD
2009. dec. 27. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
58%
Majd az elsőnél kiderül. Ha a lánynak is az első lesz akkor nem baj ha hamar elmész, nekünk úgysem jó sose az első...
2009. dec. 27. 21:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha hamar beteszed, akkor tuti, hogy gyorsan mész el. Bár az előjátéknál, ha nő sokat dolgozik rajtad, akkor lehet még előbb is. Mi a megoldás.. te dolgozz sokat a nőn :D Aztán ha már kész van, jöhet a főétel és akkor már olyan mindegy lesz neki, ha gyorsan sülsz el.
2009. dec. 27. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Ne éld bele magad nagyon. Ami ne azt jelenti, hogy ne élvezd, de ne adj bele apait-anyait, és fontos, tudom, hogy így hülyén hangzik, de ne az legyen a lényeg, hogy mikor tudsz elmenni. Ha 1 órán át szoktál maszturbálni mindig, akkor nyilván neked nem az a fontos, de itt se az legyen, hogy mikor mész el, hanem, hogy mit csinálsz közben. Persze egymagadban ezt könnyebb befolyásolni, de ha ketten vagytok akkor megállhatsz egy kicsit, vagy ilyesmi, mondjuk úgy, hogy közben azért odanyúlsz neki a lába közé, és a kezeddel ingerled, hogy neki ugyanúgy jó legyen.

Kérd meg a lányt is, hogy ne nagyon izegjen-mozogjon, hogyha hosszabb aktust akar (más szavakkal persze).

2009. dec. 27. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
onkielegites 3 perc... de van mikor 10 :D
2009. dec. 27. 23:24
 7/8 anonim válasza:
önkielégítés fél perc , háhá , győztem :D
2009. dec. 28. 02:14
 8/8 anonim ***** válasza:
onkielegites?.... egy rantas:)) ....na ki a gyors xD
2009. dec. 28. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!