Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Meddig fogom bírni az elsőt? 17f

Meddig fogom bírni az elsőt? 17f

Figyelt kérdés

A lány 16 éves és mindkettőnknek ez lesz az első :S

És azt akarom,hogy neki örök emlék maradjon. Miket tanácsoltok ? Mennyi ideig fog tartani ?

Tényleg behatolok és el is megyek ? :S Nemááááár :S

2011. ápr. 24. 21:45
1 2
 1/13 Moszuke ***** válasza:
nem.. ki-be húzod 3-4x és utána.
2011. ápr. 24. 21:46
 2/13 anonim ***** válasza:
tényleg egyénfüggő :D nekem az első is 1 óra volt
2011. ápr. 24. 21:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Na ez megnyugtató volt :S
2011. ápr. 24. 21:47
 4/13 anonim válasza:
Gyakorolj előtte otthon. Az alkohol is kitolja elég szépen, de persze nem seggrészegnek kell lenni, hanem csak egy olyan szalonspicces állapotban. Ezeket tudom tanácsolni. :)
2011. ápr. 24. 21:49
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi..:)

De második: hagyjad mááár :D tuti h habi.:D

Hogy volt az 1 óra ?

Úgyh simogatással meg fürdéssel együtt ? :D

2011. ápr. 24. 21:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem fel se állt nyalás közbe, pedig a sok retardált itt azt mondta hogy 1 perc után elmegyek...miután betettem kb 5-6 percig adtam, mondjuk nem szűz csaj volt...de 1xre élveztünk el
2011. ápr. 24. 22:00
 7/13 anonim ***** válasza:
ja bocs 18F
2011. ápr. 24. 22:00
 8/13 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy ha már most ennyire görcsölsz valószínűleg fel se fog állni, de ne legyen igazam.

Nekem az első nem tudom meddig tartott. Fél óra volt még legyűrtem a gátlásaimat, aztán meg órákig csak smároltunk és hol ő volt felül, hol én.

Ő többször is elment miközben én egyszer sem és már tiszta ideg voltam.

Ilyen is van, de majd rájössz, hogy marhára nem fontos ez az egész felhajtás...

2011. ápr. 24. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Akinek 1 óra alatt nem durran el a f.sza egy nőben annak vmi gikszer van a szerszámával:D

Jobb ha felkeres egy urulógust:D

Figyelj kedves kérdező!

Azért szoktak a kezdők hamar "elsülni" a nőstényben az első alkalomkor mert nagyon felizgulnak+teljesen új a szityuésön(teljesen érthető egyébként).Általában pár perc szokott lenni.

De ki lehet tolni dolgot ügyes technikákkal.

Pl:Beteszed neki és amikor érzed hogy elsülnél kihúzod és újjal vagy kézzel(ha befér neki)folytatod amit a pocsoddel csinálnál.Majd ha "megnyugszik" a tököd akkor újra visszadugod a csirkébe...

Amúgy szerintem felesleges ebből ügyet csinálni.Berakod neki...tolod a csirkét...3-5 perc...eldurransz.Utána meg 4-5 perc múlva úgyis állni fog és folytathatjátok.Azt a 4-5 percet meg eltöltheted úgy hogy ujjazod,nyalod stb..a fantáziádra bízom.

2011. ápr. 24. 22:09
 10/13 anonim ***** válasza:

Figyu, ne hallgass rájuk. Én egy 33 éves nővel vesztettem el a szüzességem..egész nap izgultam mint állat, de simán bírni fogod. Én is tökre meglepődtem 5 perc szex után hogy még nem is érzem hogy elfogok menni.

18F

2011. ápr. 24. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!