Meddig fogom bírni az elsőt? 17f
A lány 16 éves és mindkettőnknek ez lesz az első :S
És azt akarom,hogy neki örök emlék maradjon. Miket tanácsoltok ? Mennyi ideig fog tartani ?
Tényleg behatolok és el is megyek ? :S Nemááááár :S
Köszi..:)
De második: hagyjad mááár :D tuti h habi.:D
Hogy volt az 1 óra ?
Úgyh simogatással meg fürdéssel együtt ? :D
Az a helyzet, hogy ha már most ennyire görcsölsz valószínűleg fel se fog állni, de ne legyen igazam.
Nekem az első nem tudom meddig tartott. Fél óra volt még legyűrtem a gátlásaimat, aztán meg órákig csak smároltunk és hol ő volt felül, hol én.
Ő többször is elment miközben én egyszer sem és már tiszta ideg voltam.
Ilyen is van, de majd rájössz, hogy marhára nem fontos ez az egész felhajtás...
Akinek 1 óra alatt nem durran el a f.sza egy nőben annak vmi gikszer van a szerszámával:D
Jobb ha felkeres egy urulógust:D
Figyelj kedves kérdező!
Azért szoktak a kezdők hamar "elsülni" a nőstényben az első alkalomkor mert nagyon felizgulnak+teljesen új a szityuésön(teljesen érthető egyébként).Általában pár perc szokott lenni.
De ki lehet tolni dolgot ügyes technikákkal.
Pl:Beteszed neki és amikor érzed hogy elsülnél kihúzod és újjal vagy kézzel(ha befér neki)folytatod amit a pocsoddel csinálnál.Majd ha "megnyugszik" a tököd akkor újra visszadugod a csirkébe...
Amúgy szerintem felesleges ebből ügyet csinálni.Berakod neki...tolod a csirkét...3-5 perc...eldurransz.Utána meg 4-5 perc múlva úgyis állni fog és folytathatjátok.Azt a 4-5 percet meg eltöltheted úgy hogy ujjazod,nyalod stb..a fantáziádra bízom.
Figyu, ne hallgass rájuk. Én egy 33 éves nővel vesztettem el a szüzességem..egész nap izgultam mint állat, de simán bírni fogod. Én is tökre meglepődtem 5 perc szex után hogy még nem is érzem hogy elfogok menni.
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!