Mi a velemenyetek arrol, hogy 20 eves vagyok, es egy
csodalatos 16eves baratnom van, akinek a szulei annyira
aggodoak, hogy meg a wc-re is elkiserik lanyukat?
iktasd ki őket... méreg pisztoj autóbaleset.. Ha szerencséd van megkapod mit gyám ;b
2009. dec. 27. 19:51
12/17 anonim válasza:
Az én szüleim dettó ilyenek voltak. S köztünk 8 év volt, 15 évesen. Gondolj bele ha ezt megtudták volna.
Mi titokban megoldóttuk. Azt mondtam barátnőkhöz megyek, és barátomnál találkoztunk mindig, utcán meg csak sötétedés után (kisvárosban laktam)!
+Jó nagy adag szerencse!
2009. dec. 28. 13:51
13/17 A kérdező kommentje:
13:51 reszere! nekem nincs ekkora szerencsem mivel 13 kilometer a tavolsag koztunk, ez nem is olyan sok. De erdelyi vagyok. Es falun lakunk! Szoval. nehez a talalkozas. Igy kicsit rossz a helyzet nem tud hozzam es nem tudok hozza menni latogatoba! Koszonom hogy probaltal valaszolni!
Én nem értem az ilyen szülöket,ezzel azt hiszik hogy a gyerekeiket nevelik rendesen,s mégisa tönkreteszik öket lelkileg! és egyik válaszadó azt irta hogy a korkülönbség miatt nem épp müködne..ugyan már.. 17 leszek,párom 23, 2hónap mulva 3évesek leszünk... bocs hogy nem a kérdésedre válaszoltam,de szerintem is valahogy meg kell ismerkedned a szüleivel és elmondani hogy mi a szándékod,vagy a barátnödnek kell beszélnie szüleivel hogy ö már nem 10 éves és hagyják élni,és hogy szerelmes...
2009. dec. 28. 20:43
15/17 anonim válasza:
13:51-es vagyok!
Köztünk 75 km, mert egy fesztiválon ismerkedtünk meg.
Mentem a barátnőimhez és ott voltam nála.
Másképp az ilyen szülőkkel nem lehet.
Hacsak nem veszi a bátorságot és beszél velük, mondja el mit érez, talán akkor könyebb lesz a szüleinek is.
De az enyémek pl. nyíl egyenest, érettségiig fiúk nuku, elvet vallották.
2009. dec. 28. 23:33
16/17 anonim válasza:
figyelj én egy 14 éves lány vagyok és nem rég szakítottam egy 20 éves fiúval azért mert szüleim nem engedtek el vele, mindig azt mondtam h késöbb érek haza mert tovább benn kell maradnom a suliba, és így értem jött és kb fél órát tudtunk talizni most egy 17 éves fiúval járok és vele elengednek ez a korkülöndbség nem annyira jó, de a kérdésedre az a válaszom hogy mutatkoz be a szüleinek mond meg nekik hogy te igazán szereted a lányukat és bármi van te vigyázol rá, és nem hagyod el a lány pedig meg ami tud segítsen szüleinek tanuljon ne rontson a tanulmányán, szerintem ez a legjobb dolog! probálj a legjobbat kihozni magadból hogy elhigyék tényleg szereted a lányukat! helyesírásért bocsi, jah és meglepő hogy egy 14éves lány add tanácsokat de a mai viálgba:D nah sok szerencsét! szia
2009. dec. 29. 12:04
17/17 anonim válasza:
en is erdelyi vagyok... nekem is pont ilyen szuleim vannak...[es azert feltem elmenni az elso hivatalos randimra ezert nem lett a dolgobol semmi..]
ha ilyenek a szulei nem biztos hogy egy bemutatkozastol meglagyulnak de probald meg....egyebkent meg szerintem ez a korkulonbseg siman belefer...
2010. jan. 24. 18:07
Kapcsolódó kérdések: