Férfi létemre imádok női fehérneműben lenni, számomra ez valami csodálatos dolog. A férfi fehérneműk már nem is érdekelnek. Lányok valaki beszélgetne emailban velem erről? Mi a véleményetek a dologról?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 18:39
1/9 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy furcsa és egyben különleges is. (:
2/9 anonim válasza:
Az megkérdezhetem, hogy pontosan miről szeretnél beszélgetni? Nyilván mindenkinek van erről egy véleménye, de ezen felül lehet még erről beszélgetni?
4/9 anonim válasza:
Ez már vagy az ötödik ilyen kérdésed. Elhiszem, hogy szar neked, beszélni akarsz róla, de könyörgöm, ezért vannak pszichológusok.
5/9 anonim válasza:
Elég weird... Perverz vagy, szerintem is pszichológus.
6/9 anonim válasza:
Ha akarod beszélgethetünk.Ilyen emberrel még úgy sem beszélgettem soha e-mailben.
7/9 anonim válasza:
Ez egy fétis. Kissé perverz dolog, de nem veszélyes és senkinek sem okozol vele kárt. Én férfi vagyok, de ez volt a véleményem.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. jan. 29. 08:09
9/9 anonim válasza:
Hát ha te ebben érzed jól magad akkor,viselj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!