SZERINTETEK TERHES VAGYOK? VAGY LEHETEK AZ?
21 éves vagyok és először szeretkeztem a barátommal, már 8 hónaposak vagyunk és szeretem. Nagyon féltem mert sok mindent olvastam ezzel kapcsolatban.. Tehát a kérdés az lenne h terhes lehetek e..? Mint mondtam először csináltuk gumi nélkül, spontán történt nem is terveztük, nagyon fájt és majdnem sírtam is.. De a lényeg h gumi nélkül csináltuk.. Felelőtlennek érzem magam és bűntudatot érzek.. Mielött Elment kivette és még várt is mert érezte h jönni fog.. Úgy olvastam h a Férfiak előváladékával is teherbe eshetek mivel abban is van sperma.. Hülyének érzem magam
és ma megkellett volna jönnie.. :(
Kérek minden olyan embert aki erre konkrét valaszt tudd írni az Tegye meg..
Pontosan egy hónapja voltam ugyanabban a helyzetben mint te..nagyon paráztam,de az esemény utáni tablettát a csak a 3.napon tudtam megvenni..azert vettem egyet a biztonság kedvéért de még a doki is azt mondta hogy szinte fölösleges..nagyon kicsi az esélye annak hogy így teherbe ess..ma csináltam azert egy terhességi tesztet,negatív lett!!;) no para! Azert a biztonság kedvéért csinálj majd te is egy tesztet..de legalább egy hónapot várj,hogy biztosat mutasson! Egyébként meg a barátnőmék már vagy 3 hónapja mindig gumi nélkül csináljak!:D a srác mindig időben kiveszi..ennyi..az előváladék olyan kis mennyiségben tartalmaz "cuccot" hogy nagyon kevés az esélye annak hogy teherbe ess.! Nyugii! Bármi van irj nyugodtan! Tudom mit érzel..a mai napig paráztam hogy terhes vagyok-e...:/
20/l
Kérek minden olyan embert aki erre konkrét valaszt tudd írni az Tegye meg..
Olyan nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!