Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kasztráltathatnám...

Hogyan kasztráltathatnám magam kémiailag?

Figyelt kérdés
Azért fordult a fejemben ez az ötlet, mert képtelen vagyok barátnőt szerezni. 21 éves F vagyok és konkrétan még semmim sem volt semmilyen lánnyal még csak csók sem. Pedig már vagy 100 lánynak kértem el a számát, további száznak írtam tárkeresőkön, de nem érdeklem őket. Közben meg nagy a frusztráció, meg a magány. Nem egészséges ez így. Mindenféle hülyeség fordul meg a fejemben, mint például hogy a lányok szemében genetikai hulladék vagyok. Depressziós is voltam többször, de egyszerűen csak véget akarok vetni ennek. A kémiai kasztráció nagy terhet venne le rólam, de hogyan lehetne hozzájutni? Pszichiáter felírhat efféléket? Egyszerűen csak egy nyugodt életet szeretnék élni, elérhetetlen vágyak kergetése nélkül.
2014. máj. 2. 16:43
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Mindig megadom az e-mail-em ha esetleg nincsen fizetős tagsága a lánynak (az esetek 99%-ban így van)
2014. máj. 2. 17:35
 32/41 anonim ***** válasza:
Akkor valami normálisabb társkeresőn kéne keresgélned, nem olyanon ahol csóró pénzéhes kis szukák vannak, akik nem képesek egy k..rva sms-ért tagságot venni.
2014. máj. 2. 17:37
 33/41 A kérdező kommentje:
Ők a szexuális bűnözők kötelező kémiai kasztrálását akarják. Az egy másik téma.
2014. máj. 2. 17:37
 34/41 A kérdező kommentje:
17:37 Tudsz ajánlani párat? A CSP és a Love kb tele van lányokkal de lényegében a férfiak fizetik ezeket.
2014. máj. 2. 17:39
 35/41 anonim ***** válasza:

Jaj, igen vannak ezek a szerencsétlenek akik ilyen vip tagságot meg hasonlókat vesznek.

De csak úgy szó nélkül, jön egy levél, hogy megvettem neked ezt és ezt...aha szuper. Most akkor dobjam magam a pár száz forintodtól meg a nyomulásodtól?

2014. máj. 2. 17:44
 36/41 A kérdező kommentje:
17:44 Én ilyen levelet sosem küldtem D:
2014. máj. 2. 17:46
 37/41 anonim ***** válasza:

aki jóképű az tök mindegy mit ír

aki nem jóképű az is tök mindegy mit ír

Csak a vonzó külső számít

2014. máj. 2. 17:50
 38/41 A kérdező kommentje:
17:50 Erre már én is gondoltam sajnos. :/
2014. máj. 2. 17:53
 39/41 anonim ***** válasza:
a szöveg abszolút nem számít, a jóképű, vonzó srác ha annyit ír, hogy xD máris van rá 100 jelentkező, ugyan ez va a csajoknál, annyi különbséggel hogy rá 500-an írnak
2014. máj. 2. 18:04
 40/41 anonim ***** válasza:

Ezek sokkal összetettebb dolgok annál, minthogy valaki jóképű-e, vagy sem, van-e pénze, vagy sem. Legelső legfontosabb a lelki egészség. Ha belegondoltok, sok kevésbé vonzó, vagy szegény férfinek is van barátnőjük. Ők nem szégyellnek odamenni nőkhöz, élik az életüket, nem nyavalyognak állandóan.

Részben igaz, hogy egyes nőknek nagyon fontos a pénz, ha a nő magasabb státuszú, gazdagabb családból jött, egyértelmű, hogy nem fog összeállni egy szegény, tanulatlan férfival.

2014. máj. 5. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!