Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kasztráltathatnám...

Hogyan kasztráltathatnám magam kémiailag?

Figyelt kérdés
Azért fordult a fejemben ez az ötlet, mert képtelen vagyok barátnőt szerezni. 21 éves F vagyok és konkrétan még semmim sem volt semmilyen lánnyal még csak csók sem. Pedig már vagy 100 lánynak kértem el a számát, további száznak írtam tárkeresőkön, de nem érdeklem őket. Közben meg nagy a frusztráció, meg a magány. Nem egészséges ez így. Mindenféle hülyeség fordul meg a fejemben, mint például hogy a lányok szemében genetikai hulladék vagyok. Depressziós is voltam többször, de egyszerűen csak véget akarok vetni ennek. A kémiai kasztráció nagy terhet venne le rólam, de hogyan lehetne hozzájutni? Pszichiáter felírhat efféléket? Egyszerűen csak egy nyugodt életet szeretnék élni, elérhetetlen vágyak kergetése nélkül.
2014. máj. 2. 16:43
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
66%
nehéz volna dolgoznod, edzened, normálisan öltöznöd?
2014. máj. 2. 16:43
 2/41 BlackSword ***** válasza:
65%
Neked nem kasztrációra lenne szükség, hanem két tucat atyai fülesre, hogy a másikat a fal adja, és nem gondolkodnál ilyen baromságokon...
2014. máj. 2. 16:45
 3/41 anonim ***** válasza:
állj be szerzetesnek
2014. máj. 2. 16:47
 4/41 A kérdező kommentje:

Dolgozom, fitt vagyok, és normálisan öltözöm. (Bár itt nem tudom mire gondolsz, nem ilyen vagyok:

madconfessionsofaman.files.wordpress.com/2011/05/douchebag-11.jpg )

2014. máj. 2. 16:53
 5/41 anonim ***** válasza:

Semmilyen orvos nem fog neked ilyen gyógyszert felírni.

Létezik ilyen, viszont van két rossz hírem is:

1. Ha kémiailag kasztrálnak akkor tesztoszteront sem fog termelni a heréd, hormon nélkül meg rövid időn belül tönkremennél és meghalnál.

2. Még ha eltávolítják a heréidet sebészi úton (amit persze megint csak nem fog senki megcsinálni neked) akkor is lenne merevedésed, nemi vágyad ugyanúgy.

2014. máj. 2. 16:55
 6/41 A kérdező kommentje:
A szerzetes jó lenne ha vallásos lennék, de nem vagyok sajna. :D És attól még ugyanúgy ott vannak a hormonok.
2014. máj. 2. 16:56
 7/41 anonim ***** válasza:
Na, mutasd be nekünk pl. hogy milyen módon próbálsz ismerkedni? Mit írsz a csajoknak a társkeresőkön? Milyen stílusban öltözöl? Van munkád? Van egzisztenciád, humorod? Ezekre én kíváncsi lennék.
2014. máj. 2. 16:58
 8/41 A kérdező kommentje:
Hmm. Azt mondod hogy ezek szerint a kémiai kasztráció, lényeglében egy halálos ítélet, de ezt sehol nem olvastam, csak a csontsűrűség ritkulásról, meg meghízásról. "Life-threatening side effects are rare, but some users show increases in body fat and reduced bone density, which increase long-term risk of cardiovascular disease and osteoporosis." - Wikipédia
2014. máj. 2. 17:00
 9/41 anonim ***** válasza:

Szerinted nem tudnak annyira elvékonyodni a csontok, hogy az az élettel összeegyeztetetlen legyen?

De kb teljesen meghülyülne a szervezeted a hormonhiánytól...

És látom a lényeg kimaradt, ugyanúgy lenne nemi vágyadat, merevedésed!!!

2014. máj. 2. 17:03
 10/41 anonim ***** válasza:
Élőbe hány csajhoz mentél oda utcán, bulikba bárhol, de élőbe!
2014. máj. 2. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!