Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan kasztráltathatnám...

Hogyan kasztráltathatnám magam kémiailag?

Figyelt kérdés
Azért fordult a fejemben ez az ötlet, mert képtelen vagyok barátnőt szerezni. 21 éves F vagyok és konkrétan még semmim sem volt semmilyen lánnyal még csak csók sem. Pedig már vagy 100 lánynak kértem el a számát, további száznak írtam tárkeresőkön, de nem érdeklem őket. Közben meg nagy a frusztráció, meg a magány. Nem egészséges ez így. Mindenféle hülyeség fordul meg a fejemben, mint például hogy a lányok szemében genetikai hulladék vagyok. Depressziós is voltam többször, de egyszerűen csak véget akarok vetni ennek. A kémiai kasztráció nagy terhet venne le rólam, de hogyan lehetne hozzájutni? Pszichiáter felírhat efféléket? Egyszerűen csak egy nyugodt életet szeretnék élni, elérhetetlen vágyak kergetése nélkül.
2014. máj. 2. 16:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

A csajozás nem arról szól, hogy odamész:

"szia tetszel! elkérhetem a számod?"

"szia járunk?"

"szia, tetszel a profilod alapján, van kedved ismerkedni?"

Én nem vagyok egy szépség a csálén álló fogaimmal, a kopaszodó fejemmel és mégis voltak és van barátnő(i)m. Gazdag sem vagyok. Szóval valamit bénán csinálsz, és azon javítani lehetne, de sokkal egyszerűbb menekülni.

2014. máj. 2. 17:06
 12/41 A kérdező kommentje:

Tipikus levelem:

Szia XX! Tetszik az adatlapod úgyhogy gondoltam írok. Megismerkednél? Én egy 21 éves srác vagyok [LOCATION HIDDEN]-ből,. Egy kissé visszahúzódóbb típus vagyok. komoly kapcsolatot keresek. (Itt általában hozzászólok valamihez amit találtam az adatlapján).Ha szeretnél megismerni itt az email-em..

Üdvözlettel,

XY

2014. máj. 2. 17:06
 13/41 anonim ***** válasza:
Visszahúzódó... itt kúrtad el, hogy ezt leírtad.
2014. máj. 2. 17:07
 14/41 A kérdező kommentje:
Hát nem arról szól. Jó. Akkor egyszerű nem tudom hogy miről szól :D
2014. máj. 2. 17:08
 15/41 anonim ***** válasza:

Szerintem egy ilyen jobban bejönne a lányoknak/nőknek:

"Szia! Böngészgettem az oldalon, és láttam az adatlapodat, nem írom azt a sablon baromságot amit mindenki, hogy blabla jól nézel ki, van kedved ismerkedni stb. Én 21 vagyok XY-ról, rólad mit lehet tudni? Persze, ha nem titok :) Epekedve várom a leveled! :D"

2014. máj. 2. 17:09
 16/41 anonim ***** válasza:
Tipikus sablon levél, ezer ilyet kapok társkeresőkön. Törlöm és kész...ez egy nulla amit írtál.
2014. máj. 2. 17:09
 17/41 anonim ***** válasza:
Tök 8 élőbe akkor is össze lehet szedni valakit, ne sírj itt nekem, tuti nem szoktál bulikba járni, még a legnyomorultabbaknak is sikerül..
2014. máj. 2. 17:11
 18/41 anonim ***** válasza:

én ennyit szoktam küldeni társkeresőkön aki tetszik jól figyelj...

:) vagy *-* vagy ;) vagy :P

ennyit és írnak rá :D

2014. máj. 2. 17:13
 19/41 A kérdező kommentje:

Akkor efféle levél jobb?

Szia XX! XY vagyok Los Angeles-ből. Nagyon kírály vagyok. jóképű, intelligens, a nők álma, és én téged választottalak. :D

Mindent megadok neked amire csak vágysz. Tejben vajban fürdetlek. Hívj ne késlekedj, mert lehet holnap már nem is érdekelsz.

2014. máj. 2. 17:14
 20/41 anonim ***** válasza:

Ezeket a baromságokat felejtsd el:

"visszahúzódó vagyok" << ki a pics@mat érdekel? Még csak az elején vagytok, minek kell kitálalni egyből?

"komoly kapcsolatot keresek" << bakker, most írsz először, ki a faxt érdekel?

"ha szeretnél megismerni, itt az e-mailem" << ajtóstul a házba bakker, ráér majd a 10. levél után.

2014. máj. 2. 17:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!