Hogyan kasztráltathatnám magam kémiailag?
A csajozás nem arról szól, hogy odamész:
"szia tetszel! elkérhetem a számod?"
"szia járunk?"
"szia, tetszel a profilod alapján, van kedved ismerkedni?"
Én nem vagyok egy szépség a csálén álló fogaimmal, a kopaszodó fejemmel és mégis voltak és van barátnő(i)m. Gazdag sem vagyok. Szóval valamit bénán csinálsz, és azon javítani lehetne, de sokkal egyszerűbb menekülni.
Tipikus levelem:
Szia XX! Tetszik az adatlapod úgyhogy gondoltam írok. Megismerkednél? Én egy 21 éves srác vagyok [LOCATION HIDDEN]-ből,. Egy kissé visszahúzódóbb típus vagyok. komoly kapcsolatot keresek. (Itt általában hozzászólok valamihez amit találtam az adatlapján).Ha szeretnél megismerni itt az email-em..
Üdvözlettel,
XY
Szerintem egy ilyen jobban bejönne a lányoknak/nőknek:
"Szia! Böngészgettem az oldalon, és láttam az adatlapodat, nem írom azt a sablon baromságot amit mindenki, hogy blabla jól nézel ki, van kedved ismerkedni stb. Én 21 vagyok XY-ról, rólad mit lehet tudni? Persze, ha nem titok :) Epekedve várom a leveled! :D"
én ennyit szoktam küldeni társkeresőkön aki tetszik jól figyelj...
:) vagy *-* vagy ;) vagy :P
ennyit és írnak rá :D
Akkor efféle levél jobb?
Szia XX! XY vagyok Los Angeles-ből. Nagyon kírály vagyok. jóképű, intelligens, a nők álma, és én téged választottalak. :D
Mindent megadok neked amire csak vágysz. Tejben vajban fürdetlek. Hívj ne késlekedj, mert lehet holnap már nem is érdekelsz.
Ezeket a baromságokat felejtsd el:
"visszahúzódó vagyok" << ki a pics@mat érdekel? Még csak az elején vagytok, minek kell kitálalni egyből?
"komoly kapcsolatot keresek" << bakker, most írsz először, ki a faxt érdekel?
"ha szeretnél megismerni, itt az e-mailem" << ajtóstul a házba bakker, ráér majd a 10. levél után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!