Buliban tortent szuzesseg elvesztese?
Figyelt kérdés
Az egyik buliba lefekudtem egy csajjal gumi nelkul. Szuz voltam meg. Mikor mar eljutottam addig kihuztam idoben, de utanna ujra visszaraktam. Lehet ebbol gyerek vagy valami a csajnak? Azota nem beszeltem vele2014. máj. 1. 12:16
1/10 anonim válasza:
Majd fizetheted a gyerektartást ha már nem volt annyi eszed, hogy védekezz!
3/10 anonim válasza:
Simán lehet. Örülök a sikereteknek, egy új család van kialakulóban ^^
4/10 anonim válasza:
Na, ilyenkor áll meg az eszem.....
Hogy mi a lóf.sznak dug az akinek fogalma nincs dolgokról? Tudatlan, éretlen, gyerekek dugnak össze-vissza mert azt hiszik, hogy ez a király.....szánalmas egy generáció....
5/10 anonim válasza:
Persze, esélyes. Azzal, hogy újra visszaraktad, igencsak felnagyítottad ennek az esélyét. De ha szerencséd van, megúszod egy késő menstruációval, mármint a lány. Sok szerencsét!
6/10 anonim válasza:
"Lehet ebbol gyerek vagy valami a csajnak?"
Ez a megfogalmazás bántja a szememet. Nem "a csajnak" lesz gyereke, "vagy valamije", hanem nektek, kettőtöknek. És igen, teherbe eshet így simán. Ha lesz belőle "valami", jobban tennéd, ha majd nem határolódnál el tőle, mint ahogy a kérdésedben.
Felelőtlenek voltatok, de talán a saját károtokon tanultok...
8/10 anonim válasza:
lehet az mástól is :D lapulj mint a sz*ar
9/10 anonim válasza:
igen, lehet gyereke. sajnálom előre, hogy ilyen ostoba szülei lesznek.
10/10 anonim válasza:
Hát valószínű, hogy gyerek lesz. De... örülhetsz ha nem nyerít :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!