Szuzesseg elvesztese 1 haverral? 16/ L
1ik haverommal sokat dumalunk a sexrol.300 km van koztunk .en nagyon kivanom ot ,o is engem ..szerintetek jo otlet lenne ha mikor arra jarok lefekudnek vele ??
mert ithon nincs olyan fiu aki nekem bejonne,es mostansag anyira kivanom a sexet hogy zavarodok meg..
ma 16:42
akkor meg hajrá csak legyetek elővigyázatosak és fektessétek le elötte mindketten ,hogy csak egyszeri alkalom. Bár ebből ögyis szerelem lesz ha jol siekrül és pár hét muvla vmeikötök itt fog sírni:
"Lefeküdtem a legjobb barátommal? (Többi lent)
Sziasztok egy X éves fiu/lány vagyok és van egy ellentétes nemü barátom aki messze lakik (300 km) és amikor összefutottunk akkor lefeküdtünk, bár elötte tisztáztuk, hogy csak egyszeri alkalom, mert megfeleönek tartottuk a másiakt erre a célra. De azóta eltelt X hét és ugy érzem kezdek beleszeretni, mert olyan jó volt vele. Mit csináljak?"
Én is azt mondom, amit a prof. Ha kívánod, meg kedveled, és le is akarsz vele feküdni, akkor nem látom, miért ne feküdhetnétek le. Csak a védekezésre figyeljetek oda. Inkább egy olyannal, akiben megbízol, még ha csak egy barát/haver is, mint egy olyannal, aki rád erőlteti, vagy akivel csak azért vagy, hogy elmondhasd, van pasid.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!