Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fajdalmasabb a szuzesseg...

Fajdalmasabb a szuzesseg elvesztese ha meg nem jott meg a havi?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, es mar ugy erzem h keszen allok arra h lefekudjek a szerelmemmel! Mar 1 es fel eve jarunk, o nagyobb 3 evvel, es ugy erzem, h mar kepes vagyok ra!De fajdalmasabb akkor ha meg nem jott meg? :S Egyaltalan szabad azelott??
2010. okt. 10. 17:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz fájdalmasabb, de akkor is teherbe eshetsz, ha még nem menstruálsz, lehet már pont akkor peteérésed, csak nem tudsz róla. szóval védekezzetek!
2010. okt. 10. 17:43
 2/14 anonim válasza:
80%
Azt szokták mondani, hogy egy nő onnantól érett testileg a szexre, mikor megjön neki először.
2010. okt. 10. 17:44
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
esetleg nem ártana elmenni gyereknőgyógyászhoz, mert már szerintem meg kellett volna jönnie.
2010. okt. 10. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszolónak:

16-17 éves koráig nincs semmi ha nem jön meg a mensije. -.- Legyél már felvilágosult ennyire hülye nem lehetsz...

2010. okt. 10. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem "kellett" volna még megjönnie, nekem is 15 évesen jött meg először. azt hiszem 17 éves korig még normálisnak számít,szimplán csak későn érő típus.
2010. okt. 10. 18:14
 6/14 A kérdező kommentje:
koszi, hogy segitettetek. Azert kerdeztem, mert egyszer valakitol ugy hallottam, h hogyha azelott elveszted minthogy megjonne, sokkal fajdalmasabb, mert amikor a menstruacio jon akkor a kicsi juk a szuzhartyadon meg tagul, de mivel meg nem jott meg, ezert nem is tagulhatott! Egyepkent probaltam ujjazni magam de hiaba probaltam nem akart felmenni? Miert van ez?
2010. okt. 10. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:

3. vagyok, azért mondtam, hogy lehet, hogy el kéne menni nőgyógyászhoz, mert 2 barátnőmnél volt olyan probléma, hogy azért nem jött meg nekik, mert nem volt lyuk a szűzhártyájukon. az egyik rokonomnak meg egy genetikai hiba miatt nincs méhe és hüvelye.

nem hiszem, hogy hülye lennék azért, mert azt tanácsoltam egy 14 éves lánynak, aki szexelni akar, de nincs még menstruációja, hogy menjen el dokihoz. mégis mit veszítene vele??

amit meg a kérdező írt, hogy próbált magának felnyúlni, de nem ment, szintén lehet azért, mert nincs lyuk a szűzhártyán. nem olyan ritka ez a probléma, mint az átlag gondolná.

2010. okt. 10. 18:22
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne hülyéskedj már. Szted a vér szét tudja feszíteni a szűzhártyán lévő lyukat? Gondolod már végig:D

Amúgy szerény véleményem szerint amíg nem jön meg, nem kellene szexelned, mert ez azt jelzi, hogy testileg még nem vagy érett rá.

2010. okt. 10. 18:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sem kellene még szexelned, mert még testileg - és szerintem lelkileg - sem vagy érett rá. de végül is a te döntésed.

az meg nem árt ha elmész a dokihoz, legfeljebb megtudod hogy minden rendben van e veled

2010. okt. 10. 18:35
 10/14 A kérdező kommentje:
aaa, nem hiszem h mennem kene a nogyogyaszhoz, biztos van lyuk a szuzhartyamon, amit onnan gondolok, h azert jo sok feher valadek jon! Koszi a valaszokat, meg valami tipp, hogy miert nem megy fel az ujjam?
2010. okt. 10. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!