Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fajdalmasabb a szuzesseg...

Fajdalmasabb a szuzesseg elvesztese ha meg nem jott meg a havi?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, es mar ugy erzem h keszen allok arra h lefekudjek a szerelmemmel! Mar 1 es fel eve jarunk, o nagyobb 3 evvel, es ugy erzem, h mar kepes vagyok ra!De fajdalmasabb akkor ha meg nem jott meg? :S Egyaltalan szabad azelott??
2010. okt. 10. 17:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen fiatalon még ne szexelj, nem vagy érett rá,az is ezt jelzi, h még nincs menzeszed. egyébként nem baj ha még nem menstruálsz, én már elmúltam akkor 16, mikor először megjött.17-ig normális, ha nem jön meg, utána lehet gond.A barátod, ha igazából szeret megvár, ő is fiatal még.
2010. okt. 11. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. okt. 11. 11:38
 13/14 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat :) Nem fogok lefekudni vele, de meg mindig nem nyugodtam meg azzal , hogy miert nem megy fel az ujjam?
2010. okt. 11. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Bogaram, amíg se magaadnak nem megy be az ujjad, és a barátodé sem, addig még várj a szeretkezéseel egy pár évet... Valószínűleg azért nem megy, mert gyerek vagy, se testileg, se szellemileg nem vagy elég érett és ezért nem tudod magad odalent kellőképp ellazítani (vaginizmus).

Amúgy is, előbb egy jó darabig max pettingeljetek, azt sem kell elkapkodni. Ha már ismeritek egymást ilyen téren is, tudjátok, mi hogy működik, ki mire hogyan reagál, akkor szóbajöhet a szex, de addigra valszeg leszel már 16éves is. Ha ezek nincsenek meg, akkor fájni fog és nem lesz jó emlék. Nem éri meg. :) És valamennyi összefüggés lehet a fájdalom és a fejletlenség között, de nem a szűzhártya miatt. Csak még a belső szervek se biztos, hogy teljesen kialakultak.

2010. okt. 11. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!