Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek is a legtöbb...

Szerintetek is a legtöbb 20-on felüli szűz nő éretlenebb, mint a nem szűz társaik?

Figyelt kérdés
Szoktam itt látni kérdéseket ilyen nőktől, de naivabbnak, éretlenebbnek tűnnek, mint a környezetemben lévő 15 éves lányok.
2014. máj. 1. 09:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktad olvasni a 15 éves lányok kérdéseit?
2014. máj. 1. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__5621..

Ez a kérdés szerintem elég sokatmondó :D,és ez csak 1 a sok (rengeteg... :D) ilyen kérdés közül...A 15 évesek többsége még könnyen szédíthető, könnyebben beveszik a mézes madzagot, a huszonévesek nem annyira (én ezt tapasztaltam).

2014. máj. 1. 09:25
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak éretlenebb, csúnyább is.
2014. máj. 1. 09:27
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül éretlenebb, főleg nem azért mert még szűz. Én 21/F, én is szűz vagyok mégsem tartom magam éretlennek, csak gátlásos és komplexusos vagyok, amit nem tudok leküzdeni.

Ez nőben ugyanúgy előfordul, bár szerintem ritkább.

De naivabb szerintem semmiképpen sem, mert ha eddig nem hitt el mindent és nem szexelt mondjuk buliban sem senkivel, nem igazán nevezném naivnak és hiszékenynek.

2014. máj. 1. 09:50
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
mindegyik éretlen
2014. máj. 1. 10:32
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Ez egyrészt egyénfüggő, másrészt attól is függ, miben nyilvánul meg az éretlen kifejezés. Én 22 éves koromig nem szexeltem, de nem is jöttem ide hisztizni utána, hogy akkor most mit hogyan kell csinálni, lehetek-e terhes, és egy percet sem görcsöltem azon, hogy meztelenül tetszek-e neki, jó leszek-e, nem bénázok-e, hogy borotváljam magam, hogy nyögjek, mit vegyek fel, hogy szopjak, hogy üljek rá a farokra, hogy fogjam meg a farkát, hanem tényleg azt csináltam és azért, ami a szex lényege: az élvezet, és ahogy nekem megfelel.

Kiskorom óta azt mondják egyébként, hogy koravén vagyok, komolyabb és érettebb gondolkodású, mint a korosztályom, ez a gyerekkoromra mindenképpen igaz, most nem gondolnám magam sokkal érettebbnek, mint mások, nyilván van kivétel, de ez aligha a szexuális életemnek tudható be.

Én teljes mértékben elutasítom azt az ideológiát, hogy egy egyén szexuális élete vagy szexuális háttere bármennyire is befolyásolná vagy megmutatná a személyiségét, a megbízhatóságát, vagy emberi értékét.

Nem voltam/vagyok éretlenebb, mint egy 15 éves, csak mert 20 éves korom után szexeltem először, tapasztalatlanabbnak nyilván, de nem a tapasztalattól lesz jó a szex, hanem a nyitottságtól és a változatosságtól, ugyanakkor nem tartom magam értékesebbnek sem vagy jókislányosabbnak vagy ártatlanabbnak, attól függetlenül, hogy a társadalom valami marhaság miatt mindig a tisztaságot és a kedvességet meg ártatlanságot párosítja az úgymond "szüzességhez". Ez marhaság, ugyanolyan perverz fantáziájú, manipulatív, kötözködő, gyakran gonoszkodó, érdekember, nagyszájú, kritikus kis görcs voltam 16 évesen, mint 22 évesen vagy azután.

Nem gondolnám, hogy a hihetetlen maximalizmusom, ami a partnerkeresésre is kiterjed, finnyás mivoltom és válogatásra hajlamos személyiségem bármennyire éretlenebbé vagy naivabbá tenne, mint egy olyan 15 évest, aki nem olyan külsőséges, mint én, vagy kevéssé ragaszkodik az elveihez, vagy csak kisebbek az elvárásai.

2014. máj. 1. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem épp ellenkezőleg.
2014. máj. 1. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy huszon éves szűz lány, pont hogy nem naív. Az persze az, aki a szőke hercegre vár, de úgy gondolom, hogy a legtöbb esetben arról lehet szó, hogy egyszerűen nem látta értelmét belemenni egy semmitmondó, felesleges, nyűglődéssel teli kapcsolatba, ami csak azért kell, hogy néha-néha legyen szex.

Az emberiség eláshatja magát, ha a szüzesség elvesztése jelenti valakinek az intelligencia mércét. Ha én 14 évesen szét teszem a lábam a szomszéd srácnak és az megrak, akkor nekem nagyobb lesz a tekintélyem, mint egy 21 éves egyetemistának, aki tanul, mellette dolgozik, a szüleit segíti és ez a legkisebb problémája?

Na ezt velem nem eteti meg senki. És ez a baj, a mostani tinikkel. Azt hiszik, hogy szextől, meg a sűrű partner váltástól különlegesebbek lesznek, mintha azt hinnék ettől nő a tekintélyük és ettől "felnőttek" lesznek.

2014. máj. 3. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
8-as válaszoló. Ott a pont :)
2014. máj. 3. 13:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Amikor 15 vagyok én is bőven szexeltem már, mégis 2 emberrel feküdtem le 5 év alatt, az egyik kapcsolat még mindig tart, és nem is a szomszéd sráccal jártam összekúrogatni, nem tudnak úgy hülyíteni a pasik, mint egy önbizalomhiányos, szűz 22 évest, aki emiatt már odadobja magát egy kevésbé válogatós, jó színészi képességekkel megáldott pasinak pár nap, hét után, aki aztán azzal a lendülettel ki is dobja, valószínűleg a csajnak sok partnere lesz még utána, persze egyesek tényleg kivárják a nagy szerelmet, de a többség 20-on felül megrémül, hogy aggszűz marad és gyorsan odadobja magát valakinek. A tinik közül is vannak 2 hetente pasiváltogatósak, de amikor 14-15-16 éves voltam, akkor rengeteg lánynak volt már többéves, jó kapcsolata, amihez társult a szex is, most pedig nem útszéliek.
2014. máj. 3. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!