Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, ti örülnétek neki ha...

Fiúk, ti örülnétek neki ha egy szűz lánnyal fekhetnétek le?

Figyelt kérdés

Örülnétek neki, ha egy szűz lánnyal veszítenétek el vagy inkábbb undorítò lenn. e a számotokra a szűzhártya átszakítása, a sok vér miatt? Zavaró, idegesítő lenne, hogy tudatlan a lány, tapasztalatlan?

Csak normális válaszokat kérnék.

(16-17 éves lányról és fiúról lenne szó)

2014. ápr. 29. 15:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
En nagyon örülnek,egyaltalan nem zavarna,söt nagyon is elveznem.
2014. ápr. 29. 15:27
 2/12 anonim válasza:
11%
Én annyira nem örülnék neki. Sok baj van velük.Itt fáj, ott fáj, blablabla. Inkább legyen tapasztalat. Sokkal élvezetesebb úgy a szex, hogy nem kell vigyázni. 18/F
2014. ápr. 29. 15:29
 3/12 anonim ***** válasza:

ajjj istenem.

szinte minden fiú örül neki, ha szűz csajjal lehet, bennük van, h váó ő akkor a legelső és ez imponál nekik. kevés azok száma, akik nem örülnek, mert hogy bénázol... a szűzhártya meg hogy lenne undorító, meg az a minimális vérzés??

2014. ápr. 29. 15:30
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. ápr. 29. 15:34
 5/12 anonim válasza:

35+ mit keresnék egy kislányon? Szóval mem kéne szűz.

Viszont 18 éves koromban ,ha szeretem a lányt ,örültem volna neki h én vagyok az első!

2014. ápr. 29. 15:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Én örülnék annak, ha más még nem érintette előttem, és engem tisztel meg ezzel.

De persze, ha tapasztalt, az se rossz. Ha most jön egy lány, aki tapasztaltabb, nem fogok ajtót mutatni neki, hogy még is "mit képzel, nekem szüzek kellenek".

2014. ápr. 29. 15:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelmesek vagyunk egymásba akkor még tisztelem is érte, hogy ennyire bízik bennem, az pedig még külön jó érzés, hogy én vagyok az első neki. Természetesen mindent megtennék, hogy egy kellemes gyönyörben legyen része elsőre és ezért emlékezzen rá, ne pedig az ilyen véres dolgok miatt :)

Amúgy meg nem is feltétlenül vérzik és van akinek nem is fáj :) Szóval ne parázz emiatt. Ha a fiú gyengéd és jól bánik veled, megvan a megfelelő előjáték és te is akarod őt, akkor nincs mitől félned.

2014. ápr. 29. 15:45
 8/12 anonim ***** válasza:
16-17 évesen egy csóknak is örültem volna. :D Egyébként van, akinek egyáltalán nem is vérzik. A tudatlanságon, tapasztalatlanságon meg könnyen lehet javítani. :)
2014. ápr. 29. 15:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Legjobb
2014. ápr. 29. 16:01
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2014. ápr. 29. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!