Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan gáz, ha egy 17-18...

Miért olyan gáz, ha egy 17-18 éves szűz? Mikor vesztettétek el?

Figyelt kérdés

Szerintem ez társadalmilag már nem teljesen elfogadott, normális. Vagy csak én vagyok vakon?

Például az ilyen chat oldalakon egyenesen le vagy lúzerezve, ha nem vesztetted el 15 évesen.

Most akkor szégyellnem kellene magam?

2014. ápr. 30. 19:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz.
2014. ápr. 30. 19:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekik kéne szégyellniük magukat, amiért ilyen ostobák. :)
2014. ápr. 30. 19:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Sz*rd le a többieket, ne légy birkaszellemű. Akkor veszted el, amikor akarod és persze amikor van lehetőséged.

Ne azért menj bele, mert "le vagy maradva", hanem mert azt a pillanatot tartod alkalmasnak, egy adott emberrel, akit szeretsz.

2014. ápr. 30. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj, ha ennyi idösen mėg szüz vagy... söt.

De 20 ėvesen azėrt már" illene "elveszteni!:)

De mondjuk egy 26 ėvesen mėg mindig szüz emberröl,elöitėletekkel vannak az emberek...

2014. ápr. 30. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 18 voltam, ennek ellenére nem szeretem az "illik" szót. Ez mindenkinek magánügye, és sosem lehet tudni, hogy ki pont miért veszti vagy nem veszti el akkor, amikor.. Szerintem senki nem kaphat ezzel kapcsolatban előitéleket.
2014. ápr. 30. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb előbb mint utóbb. Persze nem a 11-12éves korosztályra gondolok hanem olyan 16-17évesekre. Elvileg aki minél később veszti el szüzességét annak jobban fáj, mint ha pl 17évesen vesztené el. Bár ez nem tudom mennyire igaz. Engem 16 évesen fosztottak meg a szüzességemtől, persze ebbe én is társ voltam. Nagyon élveztem, főleg úgy hogy a legjobb barátommal történt akivel akkor épp jártunk. Szerintem nem kell tőle félni, ha kellően ellazulsz nem fáj semmi. 17/L
2014. máj. 1. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Én 20 évesen veszítettem el a szüzességemet! :) 21 L :)
2014. máj. 2. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű ez ellen védekezni SKH, de ha ez nem válna be akkor mondsz v mi story-t és kész.

Úgy sincs rád írva h most igaz v nem.

És nem kell szégyenled magad én 25 vagyok tod mit csinálok le...

Ha meg szoba jön a téma akkor kamuzok. Kit érdekel h igaz e legalább leszánlak rólam, csak mer már untam a szövegelésüket.

Nem gondolnám h ettől rosszabb ember leszek vannak ennél sokkal nagyobb hazugságok is.

Megy be a parlamentbe és meglátod.

2014. máj. 2. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!