Miért olyan gáz, ha egy 17-18 éves szűz? Mikor vesztettétek el?
Szerintem ez társadalmilag már nem teljesen elfogadott, normális. Vagy csak én vagyok vakon?
Például az ilyen chat oldalakon egyenesen le vagy lúzerezve, ha nem vesztetted el 15 évesen.
Most akkor szégyellnem kellene magam?
Sz*rd le a többieket, ne légy birkaszellemű. Akkor veszted el, amikor akarod és persze amikor van lehetőséged.
Ne azért menj bele, mert "le vagy maradva", hanem mert azt a pillanatot tartod alkalmasnak, egy adott emberrel, akit szeretsz.
Nincs semmi baj, ha ennyi idösen mėg szüz vagy... söt.
De 20 ėvesen azėrt már" illene "elveszteni!:)
De mondjuk egy 26 ėvesen mėg mindig szüz emberröl,elöitėletekkel vannak az emberek...
Nagyon egyszerű ez ellen védekezni SKH, de ha ez nem válna be akkor mondsz v mi story-t és kész.
Úgy sincs rád írva h most igaz v nem.
És nem kell szégyenled magad én 25 vagyok tod mit csinálok le...
Ha meg szoba jön a téma akkor kamuzok. Kit érdekel h igaz e legalább leszánlak rólam, csak mer már untam a szövegelésüket.
Nem gondolnám h ettől rosszabb ember leszek vannak ennél sokkal nagyobb hazugságok is.
Megy be a parlamentbe és meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!