Vannak itt még 18-20 éves szűz lányok/fiúk? Mi az oka, hogy még nem vesztettétek el?
Szerintem a mai világban nem találni, ha mégis akkor annak tőbb oka van:
1. -lehet a kinézet, nem talált magának a kinézete miatt olyan párt akinek tetszedjen. Mert egy kapcsolathoz vagy szexhez gusztusós pár kell.
2. -az lehet hogy értelmisége , IQ-ja gyenge és nem tudja hogyan közeledjen egy másik emberhez.
3. - félénk , gyerekkorában molesztálva volt, vagy valami hansonló.
4. - Csak annak szeretné adni szüzességét akit igazán szeret és egyelőre nem talált olyan személyt.
5. - lefoglalja a tanulás vagy más koglalkozás.
6. - olyan körülmények között él, nem tud bulizni , ismerkedni.
Ennek nagyon sok oka lehet, de konkrétan csak sajátmaga tudja miért, de az is lehet hogy még ő sem érti.
De én már jó sok éve nem vagyok szűz. Mert ha az lennék a gyerekeim akkor kitől lennének?
32 éves Férfi
Én baromira ronda vagyok, és ezért nincsen senkim, és nem is lesz soha. Nincs olyan ember, akinek bejönnék, mert olyan gusztustalanul ronda vagyok.
26F
Vannak, én 18 éves fiú vagyok.
Hogy miért?
Nemszeretem a bulikat ezért egyéjszakás szóba sem jöhet, a hoszabb kapcsolat meg azért nem mert csóró vagyok meg 173 cm magas....
Nem jövök be a lányoknak. Próbálkoztam pár lánynál mindegyik lekoptatott.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!