Vannak itt még 18-20 éves szűz lányok/fiúk? Mi az oka,
hogy még nem vesztettétek el?
11/20 anonim válasza:
Igen...nem vagyok bulizós-könnyen ismerkedős típus;akiknél próbálkoztam,ott meg semmi. :( Ilyen az én formám,friendzoned forever.
2013. ápr. 4. 22:11
12/20 anonim válasza:
Az előző vagyok,és kihagytam,hogy túl romantikus vagyok,és ez nem jön be-hiába tagadták/tagadják.A legutóbbi próbálkozásomtól hallottam,hogy neki "élnie" kell még,mert fiatal,tehát 2-3 havonta cserélgetni a pasikat. :/ Én közel sem vagyok ilyen,lehet,itt a baj.
2013. ápr. 4. 22:14
Azt amit pár válaszadó írt , pl hogy 173 cm magass , meg hogy romanntikus , semmi baj. Vannak magass emberek és alacsonyak is , és mint nő úgy férfi is, ez ne legyen gond. Úgy szintén vannak romantikus emberek és olyanok akik nem szeretik a romantikát, vannak rendesesk , kedvesek, és flegmák, kinek mi tetszik , az egészben az a lényeg hogy önbizalom kell, és ne érdekeljenek a hibák amik önmagadban vannak. Első lépés hogy kapcsolatban az ismerkedés, gondolom ezt mindannyian tudjátok. Nem kell feltétlen bulizni és kocsmázni azért hogy valakire ráakadj, suliban egyetemen is munkahelyen is meglehet találni azt a személyt akivel lehet kapcsolatot kezdeményezni. Az sem hátrány ha nem vagy szép , nem mindenkinek lehet model teste , vagy szép arca, ennek ellenére még lehet valakije aki szereti és akivel megosztja az életét. Értelmiség , kedvesség a kulcs itt, de persze az sem lehet meg mindenkiben. Ezért mindenki gondolkozzon el azon neki mi a stílusa , és mindig legyen önmaga és önbizalma, ez néha sokat segít. Ezt a kis szöveget a válaszadóknak és a kérdezőnek eggyaránt írtam hogy elgondolkozzon mindenki azon hogy mit kell változtasson önmagán ha eddig minden hiába volt a párkeresésben.
2013. ápr. 4. 22:52
14/20 A kérdező kommentje:
A rosszfiu ebben a kontextusban nem erkolcsi kategoria. Tehat nem attol rosszfiu valaki,hogy bunozo,vagy bunkon viselkedik. Egyszeruen felvallalja a szexualitasat,nem nyalizik a nonek, nem ert kenyszeresen egyet, megvan a sajat velemenye es a notol fuggetlen eletcelja. Nem fel kimutatni, ha bejon neki egy no, vad es titokzatos. Magasrol szarik a konvenciokra, es eleri,amit akar. De ettol meg siman lehet jo ember. A nok azert szeretik az ilyen ferfit, mert alfa him, erot sugaroz, dominans, biztonsagban erzik magukat mellette, ugyanakkor a kiszamithatatlansaga miatt izgalmas.
Es ha valaki nem ilyen,kedves kérdező?.Azt le kell szarni?Egy visszahúzódóbb normális pasi miért nem jó?Jaj, vagy Amellett nem lehet biztonságban erezni magunkat!Értem már XD.Ha meg kell változnom ahhoz,hogy barátnőm legyen,inkább nem teszem.Más persze rinyál,"hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok"Engem már persze nem lehet úgy elfogadni.
2013. ápr. 5. 06:53
16/20 A kérdező kommentje:
Tudom a lányoknak semmi nem jó,mindennek pont az ellenkezöjét akarják..:)
17/20 Csylla92 válasza:
én 21 éves leszek Lány vagyok ás még szűz, azért nem mert nem volt olyan srác akinek eddig bejöttem volna, testileg lehet, de egy éjszakára nekem ne jöjönn senki sem mert nem vagyok az a fajta lány aki fűvel fával lefekszik.. az lehet az oka, hogy nincsenek a mai 21-században normális pasik én szerintem..
2013. ápr. 5. 12:25
Kedves #17 válaszadó! Rágalmazásnak veszem azt amit állítasz hogy nincsen egy rendes pasi sem a XXI-k században. Amiért te nem fogadtál el egy férfit sem mert a hibáit nézed még nem azt jelenti hogy nincs rendes férfi. Hidd el nem minden férfi, flegma és nem is minden férfi Alfahim ahogyan a kérdező is leírta. A nőkkel mi a helyzet ? vannak rendes nők hűségesek és vannak r.ba.cok is akiknek nem számit kivem és hol. Én 9 éve ismerem a feleségem ő 26 éves én meg 32 éves vagyok 2 gyerek apja és nekem ő volt az első és az utolsó is. Sosem csaltam meg és biztos vagyok ő sem soha. Maximálisan megbizok benne és minden tisztelet az ővé. Nálunk mind 2-n egyformán tiszteljük egymást mind kettőnkek van szava és egyrangúak vagyunk. Ez amit megkell érteni hogy nincs külőmbség férfi és nő között!
2013. ápr. 5. 13:12
"nincsenek a mai 21-században normális pasik"Attól függ neked mi a normális :D
En nem iszom alkoholt.Nem cigizem.Bulizás ritkán.Elköltöztem szüleimtől.Munkahely délelőtt.délután Otthon robotolok.Nem beszélek csúnyán.Tisztelem a nőket.A belsőt tartom a legfontosabbnak.25 éves vagyok és még nem volt barátnőm soha.Ez szerinted normális 17-es?.
2013. ápr. 5. 16:49
18/L, engem régebben zaklattak, ezért kicsit féltem közel kerülni a másik nemhez, ezért ha volt is barátom, konkrét szexig sose engedtem. Most utoljára azt hittem végre megtaláltam akivel szívesen elveszíteném, de szétmentünk előtte. Alkalmi kapcsolatban meg azért inkább nem:D
Én járok bulizni amúgy, és azért nem vagyok csúnya, csak hát így alakult. Igazából nem szeretnék már tovább várni, csak nem találok olyat, aki kell.
2013. ápr. 7. 16:53
Kapcsolódó kérdések: